torstai 26. helmikuuta 2015

Uutta temppua

Joku ehkä muistaa Netan Hop!-tempun (tai sitten ei). Oli miten oli, aloin eilen opettaa Netalle selkääni hyppäämistä, mikä ei viime vuonna oikein ottanut tuulta alleen. No, Netta vain sängylle ja siitä vain houkuttelemaan. Aluksi matalammalta ja sitten korkeammalta. Ja lopulta Netta tuli kokonaan selkäni päälle, eikä vain nojaillut etutassuillaan (mitä se vielä saattaa aluksi yrittää).

Yritettiin jo illalla ottaa videota, mutta eihän Netta sitten näkynyt siinä kokonaan, niin otettiin uusi video tänään. Tässä siis muutamat suoritukset tältä päivältä. Hyppäsipä Netta kerran tuosta sohvalle (tai muutamankin kerran, kun itse liikuin niin, että se pääsi selästäni mukavasti menemään sohvalle).

2 kommenttia

 1. Siis vitsi mäki haluan opettaa ton omille shetlantilaisille!
  Miten sä siis ihan alussa lähdit tätä temppua opettaan? Koira ilmeisesti sohvalla/pöydällä ja namilla vetämällä vai? :)
  Huippua, että muutkin jaksaa kuvailla videota! Saa ihan eri käsityksen treeneistä :)

  http://mariansheltit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo namilla aloin houkutella sängyn laidalta :) Ensin olin itse matalammalla ja sitten pystyin olemaan kokonaan tuolla lailla niin kuin videossa, ja vähitellen Netta sitten oppi kokonaan hyppäämään tuohon (vaikka esim. olkkarin toiselta sohvalta tuon tempun tekemistä se vähän epäilee siinä määrin, että valitsin sitten paikan missä se suostuu tekemään :) )

   Poista