perjantai 5. huhtikuuta 2013

Liitelyä vapaavuorolla

Tänään käytiin Netan kanssa ekaa kertaa treenaamassa vapaavuorolla parin treenikaverin seurassa. Toisella heistä olikin ratapiirros mukana ja melkoinen kieputusrata se olikin. Taidettiin tehdä rata kolme kertaa, vikasta kerrasta on videokin. Se on ratapiirroksen alla, jos jotakuta kiinnostaa.

Ekaksi tehtiin rata minihypyillä ja lopuilla kerroilla medihypyillä. Hajut kiinnostivat vähän, mutta sain Netan kuitenkin jatkamaan matkaa. Ekaa kertaa videota otettaessa rata meni jo alussa säätämiseksi, joten aloitettiin sitten alusta.

Lisäksi treenailtiin keppejä vähän ohjureilla, mutta lisätreeniä tarvitaan vieläkin. Tehtiinpä radalla vielä hyppysuoraa ja erinäisä muita juttuja, joita en jaksa enää erikseen alkaa eritellä. Lopulta Netta väsähtikin aika tehokkaasti.

Niin, ja matkustipa Netta ekaa kertaa aikoihin takakontissa (kyse on farkkuautosta). Netta ei edes ängennyt takapenkille, kuten pelkäsin, vaan matkusti nätisti ja hiljaa. Aiemminhan Netta on matkustanut (turvavaljaissa tai ilman) takapenkillä minun kanssani. Turvavaljaat olivat aina pidemmillä matkoilla, lyhyemmillä ne jäivät luvattoman usein laittamatta. Nyt en edes tiedä, missä ne valjaat ovat, mutta onneksi Netta on osoittanut matkustavansa kiltisti kontissa. Onhan se turvallisempi paikka muutenkin. Netta myös odotti nopean kauppareissun ajan hienosti autossa (ainakaan se ei ollut kiipeillyt minnekään).

Syy nykyiseen kontissa matkustamiseen on se, että sain tänään ajokortin ja ennen kortin saamista päätin, että Netta saa luvan alkaa matkustaa kontissa. Jotenkin varmempi olo, kun se on siellä, eikä valjaissa takapenkillä. Onneksi tiedossa on säännöllisesti treenejä ja lisäksi muutamia mätsäreitä, joihin pääsen ajelemaan. Ensi viikollahan on koiramessut Kiihtelysvaarassa ja sinne ollaan menossa 4H:n puolelta. Saatoin jo ehkä mainitakin Netan temppunäytöksestä, joskaan siihen kuuluvia temppuja en vielä paljasta.



Ei kommentteja

Lähetä kommentti