maanantai 22. huhtikuuta 2013

Puh ja pöh

Surkeimmat koiratanssitreenit ikinä. Hajuja ja lopulta itsekään ei jaksa, kun tuntuu että koira temppuilee. Luultavasti syy oli hajuissa ja jossain, Netta varmaan vaistoaa kun itseäni alkaa ärsyttää (vaikken sitä koiraan purkanut). Pitää koittaa kai treenata pihalla, jos saisi jostain musiikin soimaan. Ehkä ensi viikolla paremmin.

Mitäs tässä muuten. Punkkilitkut ostettiin, paitsi että Nettaa varten oli jo kaapissa Exspottia. Sitten matokuurikin pitää antaa. Huomaa kyllä, että keväällä alkaa tulla hiekkaa sisään. Kasva, nurmikko, kasva! Tulee kuitenkin aika paljon hiekkaisilla alueilla liikuttua.

Huomenna ei päästä agitreeneihin, kun en ole kotipaikkakunnalla silloin. Keskiviikkona Netta täyttää vuosia, pitänee ostaa sille joku lahja. Ei kuitenkaan älypeliä. Ei, ennen kuin se on ratkaissut Virosta ostetun älypelin.

Viikonloppuun kuuluu sitten mätsäriä, mölliagilityä, ehkä pitkä lenkki ja Netan pesua. Oi kyllä. Tohmajärven ryhmis sen kun lähestyy. Tulkaa, numerolaput, tulkaa, kaipaan teitä jo. Tohmajärvelle om ilmoitettu 60 shelttiä, mutta onneksi kehä on merkitty alkavaksi klo 11.15. Saa siis nukkua jonkun verran ennen kuin hyppää autoon.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti