keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tanssitreeniä

Päätin sitten vaihtaa kappaleen ja ohjelman aivan toisenlaiseksi. Alkuperäinen suunnitelma olisi ollut liian monimutkainen harjoiteltavaksi ja ehkä korkeampaa tasoa, kuin alokasluokka. Pohdin kappalevalintaa viime viikonloppuna ja lopulta valitsin kappaleen ja tänään suunnittelin koreografian.

Treeneissä käytiin ilman musiikkia koko koreografia läpi. Vihko kourassa tsekkasin sieltä aina, mitä olin laittanut ylös. Tehtiin kaikki jutut. Netta pujotteli tosi hyvin! Muutenkin meni kivasti, vaikka Netan mielenkiinto välillä herpaantui. Ehkä tästä tuleekin jotain.

Nyt kun pääsisi oikeasti treenaamaan musiikin kanssa. Sitten pitäisi vielä oppia koko juttu ulkoa ja suunnitella itselleni esiintymisasua. Rekvisiitoista nyt puhumattakaan. Kunhan saadaan ensin kaikki muut jutut mätsäämään.

Tästä tuli vähän tällainen tynkäpostaus, mutta palataan asiaan. Videollista postausta tulee toivottavasti viikonloppuna, jos saadaan meidän temppunäytös videolle. Netan salatut elämät on ollut myös vähän tauolla.. Uusi jakso tulee jossain vaiheessa, kunhan saamme kuvattua sen.

1 kommentti

  1. Olen haastanut sinut! Haasteen näät blogistani:
    http://hopatapopata.blogspot.fi/2013/04/14-haaste.html

    ps. Tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista