keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

No, jos sitä meiltä kysytään, hautaan asti hauskaa pidetään


mikä meissä on tai ole ei
kumpi voimat kummaltakin vei
toisiimme me vaikka väsytään
päätöksestä kiinni pidetään
--
mitä ne nyt aikoo, apinat
ihmettelee koirat, kakarat
no, jos sitä meiltä kysytään
hautaan asti hauskaa pidetään

PMMP - Koko show
San. Paula Vesala

Nyt se on sitten totta. Ihanin, mahtavin, kaunein ja kaikkein paras Netta viettää tänään kolmatta syntymäpäiväänsä. Tähän kolmeen vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista. Netta on koira, jonka takia olen itkenyt, nauranut sekä tuntenut toivoa ja toivottomuutta. Koira, jonka ansiosta olen tutustunut koiraihmisiin ja oppinut paljon uutta shetlanninlammaskoirista. 

Eikä sitten unohdeta koiraharrastuksen hulluutta, kun ollaan seisottu niin kylmässä kuin kuumemmassakin säässä mätsärikehän laidalla omaa vuoroa odottamassa. Allekirjoittanut ei voi unohtaa muutamaa mätsäriä juuri tuon säässä kuin säässä kehän laidalla kököttämisen takia. Onpa tässä vuosien varrella tullut nähtyä Netta eri mielentiloissa. Hepuli-Netta, innokas Netta, vauhdikas Netta, mateleva Netta, EVVK-Netta...

Paljon on tapahtunut ja paljon on toivottavasti vielä myös edessä. Omistaja saapuu kotiin vasta myöhään, mutta ehkä joku muistaa tarjota Netalle herkkuja. Lahja on valmiina mukanani ja kakun Netta saa viimeistään huomenna. Paljon, paljon onnea Netalle ja Netan sisaruksille, missä päin Suomea ne sitten asuvatkin, ja hyvää koiranpäivää kaikille!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti