tiistai 5. marraskuuta 2013

Shelttipossu sikailee vol. 2

Tällä kertaa possuilua oli treeneissä. Omalla vuorolla meni kyllä hypyt 1-4 näpsäkästi (jätin Netan odottamaan ykköshypyn taakse ja menin itse nelosen ja vitosen väliin). Kääk. Virhe ratapiirroksessa! Vitoshyppy oli toiselta puolelta! Takaakierto meni juu, mutta sitten haistelua. Samanlaista kuin sunnuntaina tyylillä no-mä-nyt-haistelen-en-kuuntele eikä tyylillä olen-paineistunut-ja-tämä-on-sijaistoiminto... 

Sitä sitten lähdettiin nyt kouluttajan ehdotuksen mukaisesti korjaamaan. Koira kainaloon ja jäähylle. Istumaan tai makaamaan, jos nousee, niin takaisin siihen. Kävelyä itse jonkin matkan päähän, odottaminen, takaisin ja palkkaus. Ja eikös sama tullut vielä uudelleen vitosesteeltä kutoselle mennessä. Selvästi jokin oikeasti hyvä haju ja EVVK-Netta. Jäähy. Kepit laiskasti. Loppua kohti, taas jossain kohden haistelua. Lopulta vielä esteeltä 11 loppuun. Ohjaajan lukemattomat ohjauskämmit. En enää edes erittele.

Vikalla kerralla tehtiin kokonaan ja se meni jo paremmin, mutta kepeillä Netta pujahti ohjurin ali (ohjurit liian korkealla vissiin). Siinäpä se sitten. Tälla kertaa opittua, että välistävedoissa käskytys jämäkämmin. Ja kepeillä selkeä kädellä näyttäminen siinä sivussa, ettei Netta lähde kesken kaiken kepeiltä.

Sellaista tänään. Videoita on, mutta ne ovat kännykässäni enkä niitä tähän hätään saa. Pitää ensin saada jostain sopiva piuha ja lisätä ne, mutta kyllä ne jossain välissä tulevat... Siksi siis tämä epämääräinen muistelu, kun en vielä niitä videoita katsellut ole.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti