perjantai 15. marraskuuta 2013

Tokoileva Mursu

Mirun kanssa suunnattiin tänään tokoilemaan. Tehtiin ainakin paikallaolojuttuja aivan pienissä pätkissä. Lisäksi saatiin uusia temppuideoita. Nenällä käden koskemista esimerkiksi. Miru sai myös kokeilla jalkojen välissä pujottelua ja jalkojen väliin istumaan tulemista, koska se onnistui kahdeksikkoa helpommin. Tästä seurasi vielä jalkojen välissä kävely.

Kyllähän Mursukin osaa. Ehkä se oli jotenkin eri tavalla motivoitunut kuin kotona. Pitääkin muistaa aktivoida Mirua kotona, eikä aina vain Nettaa. Mitähän muita Netan osaamia "sirkustemppuja" Mirulle voisi opettaa? Se jää mietittäväksi.

Lisäksi tehtiin näyttelyharkkaa. Seisotusta ja juoksutusta, uusi tekniikka seisotukseen. Vinkkiä takajalkojen tassukarvojen trimmailuunkin saatiin (Mirulla on pihtikintut). Miru seisoi yllättävän hyvin! Pysyi paikallaan eikä koko ajan tarjonnut istumista.

Miru myös väsyi melkoisesti. Oli myös positiivista huomata, että se ei alkanut haukkua/metelöidä muiden koirien juostessa tai kun jokin muu koira oman vuoronsa päätteeksi sai leikkiä. Samaten Miru todistetusti osaa nyt nostaa jalkojaan niin, että hihna ei jää jalkojen väliin. Hyvä Mursu. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti