sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Mirun sosiaalista elämää ja muita kuulumisia

Eilen kävin Mirun kanssa collieseurassa lenkillä Kuhasalossa. Navigaattori on vieraammilla suunnilla ihan kiva apukeino, kunhan siihen ei luota sokeasti. Se nyt on aina ollut tiedossa ja vähän huvittikin, kun navigaattori moottoritiellä alkaa väittää "Käänny oikealle".. Yli kaksi vuotta vanhat kartat, sitä se teettää. Pointti tässä oli vain kertoa navigaattorin huvittavuudesta tuon asian suhteen.

Miru ei erityisemmin välittänyt leikkiä muiden kanssa, vaan se enimmäkseen katseli. Nettakaan ei nyt päässyt mukaan. Kuvissa on aivan järkyttävä kohina. Syytän siitä huonoja valaistusolosuhteita, tuolla kameralla kun tulee aika kamala kohina jo ISO:n ollessa 400.


Sitten muihin asioihin. Tänään tai viimeistään huomenna tulee tarvikepostausvideo. Sen kanssa on ollut vähän mutkia matkassa (teknisiä ongelmia), mutta se on tulossa. Ohje tulikin eilen. Vai oliko se tämän päivän puolella? 

Nyt on autoon takapenkille suojus. Käytiin isän kanssa muistaakseni torstaina AD-varaosamaailmassa ostamassa se, hintaa tuli 20 €. Leikkasin tänään suojukseen reiät turvavöitä varten. Ihan jees. Suojuksen saisi laitettua toisesta reunasta kiinni etupenkkeihin, mutta sille ei varmaan ole tarvetta. 


Lisäksi Netta sai tänään kurahaalarin, käytettynä ostetun. Haalari on Hurtta Pro -mallistoon kuuluva ja kokoa 452, väri on musta. Haalari sopii Netalle hyvin eikä se ole takaosasta nafti toisin kuin vanha haalari vähän on. Se saa olla tallessa perusteella jos-joskus-tulee-sopiva-koira.


Koska kronologinen aikajärjestys on minulle näköjään täysin tuntematon käsite, hypätään eiliseen. Videopostauksen tekemisen lisäksi sain lyhennettyä Netan Snoopy-valjaiden remmiä (ei siinä mennytkään kuin yli vuosi..) ja ommeltua nauhasysteemin Netan kylpytakkiin. Joo-o, puolitoista vuotta sekin odotti.. Toisin sanoen aloitin työn jo viime vuonna kesällä, mutta olin liian laiska saamaan mitään aikaisin. Se on heppapyyhkeen uusi elämä.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti