perjantai 31. tammikuuta 2014

Treenaillen!

Mirun kohtutulehduksen vuoksi Netta pääsi collieiden tokotreeneihin. Ihan aluksi suunnattiin peilin eteen treenailemaan jalkojen välissä pujottelua, sillä sitä on mahdotonta treenata peilin edessä kotona, koska ei ole peiliä, jonka edessä olisi tilaa. Näin sai itse pidettyä paremmin selän suorana ja näki samalla, mitä koira teki. Hyvinhän se meni muutamia pieniä kämmejä lukuun ottamatta. Samaa kokeiltiin myös niin, että minä peruutin. Tähän toiseen suuntaan pujotteluun kehitin käskyn, jonka unohdin.. Olisikohan ollut "Nurin!" tmv.

Lisäksi Netta sai iloitella vähän joululahjapallollaan. Pam-temppuakin tehtiin koiratanssia ajatellen. Maahanmenotkin menivät ihan kivasti, Netta vain meinasi turhautua ja mennä ylikierroksille. Silloinhan se tarjoaa jotain ihan muuta, kuin mitä pitäisi tehdä. Treenattiin myös kohteen (ämpäri) kiertämistä. Kierrä-käskyllä Netta kiertää kohteen vastapäivään ja lähetän sen oikealla kädellä. Netta irtosi jo kivasti kiertämään. Vasemmalla kädellä lähettäessäkin lähti samaan suuntaan, joten sitä pitää harjoitella vielä lyhyemmällä etäisyydellä ja siihen tulee käsky "Pyörrä!". 

Sittenpä oli paikallaolo ihan kunnon rivissä. Kävin aina välillä palkkaamassa. Voi Nepunen, siellä se nätisti makasi paikallaan (vinoon rojahtaneena, perusasennossa ei takuulla ollut niin vinossa.. tai sitten muistan väärin, mutta makuulla ainakin etutassut olivat vinossa) ja vain yhdessä vaiheessa vähän liikutti etutassujaan. Jotain se on oikeasti oppinut.

Siinäpä oli treenattaviakin. Katsotaan nyt, miten pitkään Netta tuuraa Mirua. Ainakin tulee jotain treenattua oikeasti, eikä vain satunnaisia pätkiä kotona. Ne kun eivät meidän kohdalla usein johda mihinkään...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti