perjantai 3. tammikuuta 2014

Treeniä vain

Mirun tärppipäivät sen kun jatkuvat. Tämän taisinkin viimeksi jo mainita samoin kuin sen, että Netta pääsisi collietokoon tuuraamaan Mirua ja näin myös kävi. Netan treeni oli vähän sitä sun tätä. Perusasentoa, luoksetuloa, paikallaoloa, jalkojen väliin istumaan tulemista ja siitä paikallaoloa (jonka jälkeen luoksetuloa) ja jalkojen välissä pujottelua.

Pääosin Netta pysyikin nätisti paikallaan. Hyvähyvä. Vähän motivaatiota söivät hallin hajut. Ei taas. Pitää varmaan ottaa lihapullia tokoonkin, jos lihalastut eivät ole tarpeeksi tehokkaita. Himputin hajut. Ei huvittaisi taas miettiä päätä puhki haisteluongelman vuoksi. Ehkä paineistumista tai kyllästymistä, loppua kohti Netan mielentila oli selvästi EVVK. 

Pitäisi vain muistaa maltillisuus. Malttia ja lihapullia, se voisi olla tämän vuoden motto.. Työ jatkukoon. Jospa tänä vuonna en itse kokisi tavallista ei-toko-kiinnosta-yhtään-taas-vaihteeksi-fiilistä. Niin saataisiin ainakin jotain aikaan. Ja kohtahan alkavat agitreenit. Lisenssikorttikin tuli sähköpostiin.

Tänään hain myös postista viime vuoden puolella tilatun PetNetStoren paketin. Nyt on täytetty satunnaista ja epämääräistä koulutusosastoamme viisitoistametrisellä jälkiliinalla. Se on kuvassa äärimmäisen epäsiististi, koska tutkin sitä tarkemmin enkä saanut pakattua enää nätisti. Treenireppuun vaan, kunhan saan yhden repun treenirepuksi muutettua.

Paketissa oli myös kaksi pakettia Premium Primacat -merkkistä kissanruokaa. Molemmissa on kahdeksan annospussia, makuina kana ja ankka, naudanliha ja lammas, lohi ja taimen sekä turska, katkaravut ja vihreät pavut. Kutakin annospussia on paketissa kaksi kappaletta. Nyt kelpaa hakuilla!



Ei kommentteja

Lähetä kommentti