perjantai 10. tammikuuta 2014

Länsirintamalta ei mitään uutta

Ei ihmeellisempiä koulutuskuulumisia. Kotona ollaan treenattu vähän perusasentoa ja naksuteltu maahanmenoja, jotta niistä saataisiin nopeampia ja jotta älyttömät käsimerkit saataisiin joskus pois. Sunnuntaina päästään mahdollisesti treenaamaan hakua, jospa sitten tulisi erilainen postauskin.

Postausideoita saa heitellä. Näin alkuvuodesta ideasaldo huutaa nollaa eikä ole oikein mitään kivoja tapahtumiakaan, mistä kirjoittaa, kun ei käyty mätsärissä tai mitään muutakaan. Ehkä tämä helpottaa, kun vuosi etenee pidemmälle.

Agitreenien ja lihapulla-asian miettimisen seurauksena päätin, että olisi varmaan kaikin puolin parempi idea tehdä Netalle omia lihapullia kuin ostaa aina kaupasta. Siispä tein tänään Netalle lihapullia ilman mausteena. Ohjeen lihapulliin löysin Kattilalaakso Ruokablogista, soveltaen tietysti. Eli vain jauhelihaa (sika-nautajauhelihaa), kaksi pientä kananmunaa, vettä ja korppujauhoja.

Kuvassa tulos valuneiden rasvojen kera! Tein pellillisen lihapullia ja toiselle pellille tuli minipihvejä tai muuta vastaavaa viisasta. Tehtyäni taikinan annoin koirien Vilkun nuolla vähän taikinaa pois sormistani. Soopelit kun olisivat halunneet haukata sormistakin. Ei kiitos. Nämä pullat pääsevät vielä pakastimen hellään huomaan treenejä odottamaan.

Netta muuten on nyt Instagramissa nimimerkillä nettasheltti.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti