tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lisää liitelyä

Agilitytiistai, vaikka sitten lomalla. Tänään hallilla oli vissiin valmiina rata. Kuvassa mittasuhteet varmaan taas heittävät, kuten aina... Tehtiin rata kokonaan, joskin keinulla oli kouluttaja avustamassa. Nettahan ei ollut aiemmin mennyt keinua ilman hihnaa. Vähän hidas olin (yllätys?). Kontaktiesteitä ei oltukaan aikoihin otettu, enkä älynnyt ekalla kerralla palkita alastulokontaktilla, mutta Netta kuitenkin koski kontaktialuetta. Keinukin meni ihan nätisti ja vähän säätämisellä loppurata, keinulta esteelle nro. 11 takaaleikkaus ja näin päin pois. Säätämistähän oli mukana muutenkin ainakin hypyillä 7-9 ja taisipa Netta mennä jonkun putkenkin ohi aluksi.

Melkein heti perään saatiin tehdä uusiksi. Tarkoituksena oli tehdä vitoshypyn jälkeen valssi ja kuka olikaan myöhässä? Sama, kun ennen keinua piti tehdä valssi... Tokalla kerralla palkkasin Netan alastulokontakteillakin. Vauhtia löytyi kivasti.

Tämän jälkeen tehtiin treenikaverin avustamana keinua. Treenikaveri siis laski keinun päätä, ettei vielä tulisi rämähdystä, ja Netta meni ilman hihnaa tai pantaa. Toistettiin muutaman kerran ja lopetettiin keinuharjoitus tällä kertaa siihen. Jatketaan taas joskus, vähitellen. Kouluttajan avustuksella tehtiin A:lla lähinnä kontaktiharjoitusta. Kepeille pääsyä odotellessa tehtiin satunnaisia esteyhdistelmiä. Kepit eivät jaksaneet kiinnostaa Nettaa ollenkaan, mutta ensi kerralla ovat vissiin vuorossa kepit sekä kontaktiesteet.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti