sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Netukas on kaksi puolta, toinen puoli ja tää

Tänään suunnattiin Joan mölleihin Pärnävaaralle. Tällä kertaa ei jännittänyt lähes yhtään. Meni paljon paremmin kuin viimeksi. Netta oikeasti juoksi ja itse tietysti sähläsin. Hylkyhän sieltä tuli mutta ei se mitään, tuo vauhti nimittäin... En meinannut pysyä perässä. Olin vähän miettinyt, haistelisiko Netta vierasta paikkaa, mutta ei, eivätkä vieraat esteetkään näyttäneet haittaavan.

Älkää syökö minua ratapiirroksen mittasuhteiden vuoksi... Tästä joka tapauksessa suunnilleen tajuaa, millainen rata oli. Alussa tuli tosin sama juttu kuin viimeksi, Netta nousi seisomaan alussa ilman lupaa. Tätä pitää siis hioa. Puomille mennessä Netta lähti puomin toiselle puolelle haahuilemaan, tiedä sitten miten huidoin käsillä. Saatoinpa vaikka hihkaista hyppykäskynkin... Putken (este nro. 13) jälkeen valssi oli auttamattoman myöhässä ja Netalle jäi haahuiluaikaa. Hyppy (nro. 15) taisikin jäädä välistä ja sitten tultiin jo viimeisen putken ja hypyn kautta takaisin.

Mainitun valssijutun lisäksi jossain muussakin kohtaa muistaakseni kävi niin, että myöhästymiseni takia Netalle jäi vähän ns. haahuiluaikaa. Alkoi taas tuntua hankalalta huutaa käskyjä juostessa... Miten niin huonossa kunnossa? Radan jälkeen minua koski mahaan. Hmph ja hmph. Oli joka tapauksessa kiva saada Nettaan enemmän vauhtia ja radasta jäi varmasti molemmille hyvä mieli. Mietin tosin, että jos Netta olisi vielä nopeampi, olisin entistä enemmän jäljessä.

Jännä, miten Netassa tuntuu olevan kaksi puolta. Toinen on jännitykseen reagoinut haisteleva etanamaisen hidas Netta ja toinen on se nopeampi ja vauhdikkaampi Netta. Tämän kerran vauhdikkuuteen vaikutti varmasti se, etten nyt jännittänyt lähes ollenkaan.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti