perjantai 22. maaliskuuta 2013

Turkinhoitopostaus vol. 1

Vihdoin turkinhoitopostausta! Laiskistuin enkä jaksanut tällä kertaa kummemmin siistiä korvakarvoja, vähän reunoista vain ja leikkailin takut. Lisäksi suihkuttelin Netan turkkiin hoitoainetta ja harjasin.

Pidettäköön tätä joka tapauksessa tassupostauksena. Tassukuvien alla on kuvat käytetyistä välineistä, joskin harjaa ja hoitoainetta käytettiin muualle turkkiin todettuani, ettei hoitoaineella taida korvatakkuja saada siistittyä. Parempi leikata ne kuin kammata väkisin auki. Busterin trimmisaksilla siistin korvien reunoja.

Mutta nyt aiheeseen. Ensin siistin tassut PetNetStoresta ostetuilla tassukarvasaksilla. Kuvistakin huomaa töröttävien karvojen muutoksen. Tassukarvat tulee usein saksittua kynsiä leikatessa, kun tassuihin pitää joka tapauksessa kajota.

Siistimisen jälkeen leikkasin Netalta kynnet. Best Friendin kynsisakset ovat palvelleet meitä koko Netan elämän ajan, ainakaan vielä ole tylsyneet. Varastossa on silti yhdet PetNetStoresta ostetut kynsisakset, jotka olivat poistomyynnissä tmv. vuonna 2010 (?).

Kampasin vähän kinnerkarvoja ja siistin niiden päätyjä hieman. Hormoniturkin myötä Netalle on ilmaantunut kinnerkarvojakin. Kampaa käytin myös korvien takkutarkastukseen. Harjasta ei varmaankaan tarvitse selittää, kaikki tietävät mihin sitä käytetään.

Etutassua

Takatassua

Best Friendin kynsisakset, tassukarvasakset, Busterin trimmisakset

Kampa ja harja

Hoitoaine
Tulossa joskus hamassa tulevaisuudessa:

Turkinhoitopostaus vol. 2 - Korvat
Turkinhoitopostaus vol. 3 - Harjaus tarkemmin
Turkinhoitopostaus vol. 4 - Netta pesulla

Ei kommentteja

Lähetä kommentti