tiistai 12. maaliskuuta 2013

Vaatiiko liitely otsikon?

Otsikoinnin sietämätön vaikeus, kun on ollut agitreeneissä eikä vain keksi otsikkoa. Pahoitteluni. Tämä nimittäin tulee varmaan vielä toistumaan... Aloitetaan nyt ensin esteistä, joita harjoiteltiin itsenäisesti. Keppeihin laitettiin ohjurit (viime viikollahan, kun treenien lopussa yritettiin vähän kokeilla keppejä, Netan innostus oli tipotiessään) ja Netta meni oma-aloitteisesti kepeille, mutta hyppäsi ohjurin yli pois ennen viimeisiä kertoja. Sama toistui muutamaankin kertaan. Ei pidä selvästikään pysähtyä kesken, vaan jatkaa loppuun. Kokeiltiin keppejä myös myöhemminkin. Niin, ja alkuun treenikaveri oli palkkaamassa Nettaa.

Treenikaverin avustuksella tehtiin myös keinua. Namialusta ja namit toiseen päähän, Netta irti ja keinulle. Treenikaveri laski keinun niin, ettei pamausta kuulunut. Tätä pitää vielä toistaa, ei vaan liikaa samalla kerralla. Sitten itsenäisenä oli myös hyppy ja A. Alkuun tehtiin Netan kanssa niin, että meni hypyltä A:lle (Netta malttoi odottaa hypyn takana, kun vein namialustan A:n toiselle puolelle ♥), vähän pelkkää A:ta ja jossain välissä A:lta hypylle.

Sitten muut jutut. Puomin ja putken erottaminen. Hyppy, putki, takaakierto hypyllä, puomi. Alkuun tehtiin pelkästään puomia (jota ennen Netta meni kaksi kertaa putkeen..) ja alussa Netta ei halunnut mennä sinne, mutta lopulta saatiin houkuteltua se sinne. Taisi Netta tajuta, ettei se ollutkaan keinu. Sitten koko juttua hypyltä alkaen. Ja eikös Netta mennyt puomille. Eikä vain kerran... Siispä ensin putkea yksistään pari kertaa, hypystä putkelle ja lopulta koko juttu. Saatiinhan se lopulta sujumaan.

 
Tekniikkajuttuna oli joku ohjauskuvio, jonka nimeä ei muistettu. Ykkösesteen ja kakkosesteen välissä, ehkä enemmän ykkösen puolella (selitykset toimivat taas) tuli kai sylkkäri (?), sitten koira kakkoselle ja lähetys hypylle. Alkuun pelkät hypyt ja myöhemmin putki mukaan. Aluksi putkeen meno meinasi tyssätä, mutta parilla toistolla sujui paremmin (kun hoki "putkiputkiputki").


Että tällaista tällä kertaa. Sunnuntaina olisi omalla seuralla möllit. Mätsäri vai möllit, kas siinä vasta pulma... Pitäisikö uskaltautua ulos tutuista mätsäriympyröistä ja kokeilla agimöllejä? Mene ja tiedä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti