lauantai 7. kesäkuuta 2014

Agilityn ohjaustekniikkaa #5

Eilen oli ohjaustekniikkakurssin viimeinen kerta. Meillä oli radanpätkä, jossa oli viisi estettä ja tarkoitus oli keksiä mahdollisimman monta ohjauskuviota kolmosesteelle. Pahoittelut ratapiirroksen puuttumisesta, jonkinlainen sellainen tulee kyllä, kunhan pääsen omalle koneelleni.

Oli todella lämmintä niin ulkona kuin Joan hallillakin, joten loppua kohti Netta alkoi väsähtää. Alkuun kokeiltiin persjättö-niistoa (tuleeko tuohon yhdysmerkki vai ei??). Lisäksi kokeiltiin ainakin pakkovalssia, takaakierto-päällejuoksua (?) ja twistiä.

Pakkovalssien kanssa säädettiin vähän ja alkuun niitä kokeiltiin niin, että palkkasin Netan, kun se tuli käteen. Toisella kierroksella kokeiltiin tätä sitten kokonaan. Tuo takaakierto-päällejuoksu oli ilmeisesti nopein. Ja joitain näitähän vissiin kokeiltiin niin esteen oikealta kuin vasemmaltakin puolelta, en vain muista enää mitä... Twisti olikin minulle ihan outo juttu. Loppuun sitten tehtiin vielä Netan kanssa "suorana" rata vitoselta kakkoselle tai ykköselle. Olikin aika lopettaa, kun Netta alkoi sijaistoimintona haistella ja meinasi kuuroutua kokonaan.


Nytpä on sitten monet hyvät vinkit saatu ja näitä pitäisi jossain välissä vaikkapa vapaavuoroilla harjoitella. Kuin myös paria muutakin juttua ja suunnitelmia onkin jo valmiina kesän varalle. Tai viimeistään syksylle.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti