tiistai 3. kesäkuuta 2014

Muutakin kuin agilityä

Pitkästä aikaa muutakin kuin vain agilityä! Tänään tosiaan suunnattiin autolla Uimaharjuun mätsäröimään Axu-eurasierin kanssa. Tämä olikin toinen kerta, kun kävimme tuolla suunnalla mätsärissä. Paikalla olimme puoli tuntia ennen mätsärin alkamista, jos en väärin muista.

Kehiä oli vain yksi ja odotus oli melkoinen, koska Netta oli aikuisissa (ja niin oli Axukin). Ensin kun oli lapsi ja koira -kehä, sitten pennut ja nuoret ja vasta sitten aikuiset. Siinäkin vielä lisää odottelua, kun aikuiset alkoivat parista 40 ja me olimme numerolla 49 B.

Parikehässä meillä oli parina suomenpystykorva. Ensin mentiin kaksi kertaa yhdessä ympäri ja sitten oli yksilöarvostelujen vuoro. Netta oli ihan ok:sti pöydällä. Sitten vielä edestakainen liike ja kehän ympäri. Edestakaisessa liikkeessä liikuin itse kävellen, koska sitä oli suositeltu etuliikkeiden parantamiseksi.

Saimme punaisen nauhan ja jäimme odottelemaan nauhakehää. Siellä juoksimme pienten koirien joukossa kaksi kertaa ympäri ja tätä ennen oli tietenkin seisotusta niin, että kaikki punaisen saaneet olivat kehässä. Juoksutusten jälkeen meidät käteltiinkin pois. Ei siis sijoitusta tällä kertaa. Olikin hyvä aika lähteä jo kotia kohti.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti