sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Vapaavuoroilua

Tiistaina ja tänä aamuna käytiin tosiaan hallilla vapaavuoroilla. Molemmilla kerroilla teimme keppejä, joista ei ole videolla mitään, koska ne ovat oma projektinsa, josta haluan kertoa vasta kesän loppuessa. Siispä itse videoon.

24.6.

Ekassa kohdassa yritin saada Nettaa kahdelta hypyltä putkeen, mutta... Mitä ihmeellistä viuhtomista tuo ohjaus nyt oikein oli?! Sitten eteenmenoja kahdella hypyllä. Tokalla kertaa Netta kaatoi kameran ja kolmannellakin kerralla lähestyi sitä uhkaavasti. Vielä yksi kerta ja sitten tehtiin vähän puomia, kun sitä ei kuitenkaan tule kamalan usein tehtyä.

Tällä videolla ei myöskään ole sitä kertaa, kun kokeiltiin pöytää. Se oli sopivasti hallin seinustalla ja päätin kokeilla, muistaako Netta sitä, kun eihän me olla koko estettä alkeiskurssin jälkeen treenattu. Pöytä oli siis ok.

29.6.

Niiden keppien lisäksi tehtiin vain kolmella hypyllä eteenmenoja, joten ei siitä sen ihmeellisempää kerrottavaa. Lopussa vielä juoksin suoran Netan kanssa.

Pahoittelut, kun en enempää jaksanut selostaa tällä kertaa. Pahin selostusinto on näköjään vähän laantunut. Muutenkin pitää miettiä kaikkia palkkaamisia, kun namin heittäminen maahan kuulosta minusta vain haistelua lietsovalta (Netta taas haisteli tekemisen välissä ennen kuin pistin sen häkkiin). Ja irtoamisessahan en oikein kerkeä heitellä sinne mitään namimunia sun muita, joten ehkä alusta on paras.

2 kommenttia

  1. Tuli mieleen näin pienen koiran ohjaajan näkökulmasta. Varsinkin minikoirat sekä suurimmalta osin myös medit lukevat ohjaajan vartaloa lantiosta alaspäin. Katsoin vaan tuolta videolta, kun ihmettelit alussa miksi Netta ei lähtenyt irtoamaan, oma huomioni kiinnittyi ohjaajan käteen joka osoitti ihan suorana kohti kattoa. Jos käsiä käyttää, ne kannattaa pitää alempana ja itse käytän varsinkin putkiin lähetyksissä ns. "keilausliikettä" eli käsi vie koiran alhaalta putkeen.

    Tämmöinen neuvo ja huomioon otettava seikka, kannattaa kokeilla.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin itse asiassa samaa videolta, että mitä ihmeen viuhtomista tämä taas oli.. Pitää jatkossa painaa mieleen tuo juttu, kun tekniikkakurssillakin tuli huomattua osittain sama juttu (pitänee kotona alkaa harjoitella kehonhallintaa :D) :)

      Poista