sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Pitkästä aikaa vapaavuorolla

Otsikon (ja eilisen postauksen) mukaisesti käytiin tänään vapaavuorolla. Keppejä ei tällä kertaa tehtykään, mutta josko sitten ensi kerralla. Alla olevan kuvan mukaisesti tehtiin lähinnä hyppysuoraa sekä noita paria muuta juttua, alempana lisää tästä.


Meillä tosiaan oli namialusta käytössä, kun kuitenkin oltiin yksin treenailemassa. Ekalla kerralla menin Netan kanssa samaa matkaa ja vauhti oli vähän mitä oli. Yritin sitten innostaa Nettaa enemmän ja pitää mielessä myös sen, että kun se on palkkansa saanut, kutsun sen luokseni ja kehun vuolaasti. Vaikka vähän hassultahan tuollainen korkeammalla äänensävyllä puhuminen tuntuu. 

Ja ideana siis tällä suoralla oli irtoaminen. Kun käänsin vikan hypyn suuntaa, nähtävästi sähläsin itse ohjauksessa ja Netta ajatteli namialustan olevan siellä, missä se aiemminkin oli. Tokalla kertaa vähintään yhtä mielenkiintoinen ratkaisu ja Netta ei meinannut tajuta, että kyllä se namialusta siellä oli.

Sitten rengas mukaan. Ja taas sekoilua! Ja seuraavalla kerralla no problem. Ja renkaan kanssa tätä pätkää vielä toiseen suuntaan. Vikalla rimalla kuului kolahdus, mutta rima ei tippunut - mikä lie siihenkin kolahdukseen syynä.. Ja lopuksi vielä hyppysuora takaisin ja loppupalkaksi aamuruoka. Tämän syvempää erittelyä en videosta nyt jaksa tehdä.

Ai niin, haistelua oli vähän silloin, kun ei tehty mitään. Kuin myös viime treeneissä. Tämä voi kuulostaa tekosyyltä (vaikka tämän EI ole tarkoitus tekosyy olla), mutta olen ajatellut, että Netasta voisi tuntua myös vähän oudolta käydä treenaamassa minun kanssani niin, ettei paikalla ole ketään muuta. Vaikka ollaankin käyty vapaavuoroilla aiemmin, olen muutenkin miettinyt tätä joskus.

Ja muuten, ei ongelmia ohituksissa lämmittely- tai jäähdyttelylenkillä. Muutama koira alkoi haukkua tmv. ja Netta oli kiltisti, eikä jäänyt jumittamaan paikalleen. Kerran se tosin meinasi, mutta ei silloinkaan sitten jäänyt. Hyvä hyvä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti