sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Muruisa viikonloppu

Tänä viikonloppuna sukulaisemme kävivät kylässä meillä ja mukana menossa oli heidän koiranpentunsa Muru, jonka he kävivät perjantaina hakemassa. Muru on melkein puolivuotias keskikokoinen villakoira ja kuten kuvista näkee, väri on valkoinen. 

Nähdessään Murun perjantaina Netta oli kovin järkyttynyt, eikä sen mielipide viikonlopun aikana muuttunut. Alkujärjkytyksen jälkeen Muru oli Mirusta ja Vilkusta okei, vaikka Mirun pitikin kulkea korkeana. Muru itse on varsin utelias ja tykkäsi meillä kierrellä paikkoja ihmettelemässä. Nythän se onkin jo kotona Kajaanissa.

Eilen Axu omistajineen kävi meillä ja kävimme lenkillä. Ennen lenkkiä Muru sai pihalla ihmetellä Axua, joka oli vähän jännitävä, mutta lenkin jälkeen Axu oli Murusta ihan ok. Sama meidän koirien kanssa - perjantaina ne olivat Murusta jännittäviä, mutta eivät enää lauantaina. 

Ehdin myös eilen (ja vähän perjantainakin?) harjoitella Murun kanssa näyttelyseisomista, vaikka se kotikoiraksi meneekin. Piti vain ensin katsoa netistä kuvia villakoirista näyttelyissä, kun on vähän vieraampi rotu kyseessä. Ehkäpä me pääsemme viemään Murun joskus mätsärikehään Kajaanissa, jos satumme sinne oikeaan aikaan. Ja ehkä Nettakin vielä tottuu Muruun ja jopa innostuu leikkimään sen kanssa.

Laitan Murusta myöhemmin vielä seisotuskuvan, kunhan saan Axun omistajalta kuvia. Keskimmäinen kuva ei siis yritä olla rakennekuva.
Ei kommentteja

Lähetä kommentti