tiistai 17. kesäkuuta 2014

Mitäs me muuta kuin agilityä...

Agilityä ties kuinka monennen kerran. Postausehdotuksia otetaan vastaan, ideasaldo ei ole kovinkaan suuri, eikä kesäkuussa ole edessä oikeastaan mitään tapahtumia, mistä voisi kertoa. Luulisi, että kesällä riittää kerrottavaa, mutta ei. Tilanne tuntuu samalta kuin aina alkuvuodesta...

Tänään tehtiinkin rataa, kun oli sen verran suoraviivainen rata. Aluksi tosin tehtiin pätkää hyppy-hyppy-puomi ja taidettiin yrittää jatkaa vähän pidemmälle, mutta namialusta on pidemmän päälle hankala ja Netta tykkää karata luotani pois, jos näkee, että jollakulla muulla on palkka. Tehtiin kuitenkin rata kaksi kertaa niin, että treenikaverimme antoi Netalle palkan radan jälkeen.

Videolla rataa kaksi kertaa. Palkka minulta. Voi ei, näin ei pitänyt tehdä. Vaan onko muuta vaihtoehtoa, kun treeneissä oli meidän lisäksi yksi henkilö ja videomateriaali on aina kiva juttu..? Namialusta on tällaisissa asioissa ehdoton no-no, koska Netta ehtii alustalle nopeammin kuin minä ehdin huutaa putkea.

Rimat olivat koko ajan matalalla, mutta korkeutta en muista. Eipä se haittaa. Ei aina tarvitse tehdä medikorkuisia hyppyjä. Netta ei myöskään ole paljoa rimojen pudottamista harrastanut, paitsi leirillä pari kertaa.

Ekalla videolla Netta kävi tekemässä komea pyörähdyksen ilmeisesti palkkaa muistellen. Jostain syystä keltainen putki oli ongelmallinen, vaikka se oli aiemmin menty ilman ongelmaa. Ja pari kertaa Netta meni tänään renkaalla väärästä välistä (tätä ei ole videolla), mutta rengashan on edelleen uusi. Putkiongelman vuoksi tehtiin putki vielä kerran tämän radan jälkeen. Ja kukahan se seuraavalla putekalla huusi hyppyä, hehheh.

Tänään taidettiin tehdä enimmäkseen lentäviä lähtöjä ja niitä ennen innostin Nettaa tempuilla. Ei haistelua silloin, kun suoritettiin esteitä, mutta heti radan jälkeen haistelu taas alkoi. En tiedä mikä siinä nyt on, tämä ongelma tuntui jo olevan takana tehnyt mitään muutakaan paineistumista aiheuttavaa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti