keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Näkemys uusi uuteen toimintasuunnitelmaan, se vain odottaa toteutumistaan

Kuvittelin viime vuonna, että saisimme Netan kanssa koiratanssiin ohjelman kasaan ja pääsisimme tänä vuonna kilpailemaan. Kuvittelin niin vielä tänä vuonnakin, mutta mitäs nyt? Biisi-ideoita olisi, mutta pääni ei suostu keksimään ohjelmaan mitään kunnollista. Siksi päätin pyyhkiä Jyväskylän koiratanssikisat pois kalenteristamme. 

Ehkä  me joskus tulevaisuudessa kisataan, vaikkei tänä vuonna. Lykkäsin liian pitkään koreografian suunnittelemista. Me ollaan treenattu ihan liian vähän ja vaikka tässä miten olisi mitä treenattu, olisi treeniä silti liian vähän takana elokuuta ajatellen. Ja yksin on hankala saada tehtyä mikään, eikä meillä ole treeniryhmää. Toisaalta ajatus ryhmätreeneistä tai peräti ohjatuista treeneistä tuntuu sellaiselta, että se loisi paineita...

© Ronja H.
Eli omaa tyhmyyttä tämäkin. Muutenkaan koiratanssitreeni-intoa (kuten tokoiluintoa..) ei jatkuvasti ole, ei edes tällä hetkellä. Turha väkisin puurtaa mitään; ideat tulevat, jos ovat tullakseen. Hiljaa hyvä tulee, vai miten se oli. Parempi vain, ettei me liian vähäisellä kokemuksella (häiriötreenin totaalinen puhe, liian vähäinen ja sitäkin epämääräisempi treeni, jännityksen hallinta tässä lajissa jne.) lähdetä nolaamaan itseämme.

Nyt on tarkoitus keskittyä agilityyn. Nyt kesällä on erittäin hyvät mahdollisuudet vapaavuoroille. Täytyy vain suunnitella muutamat helpot pätkät irtoamista varten ja lisäksi strategiaa kepeille. Siihen olen jo mielessäni alkanut taktiikkaa keksiä, mutta koska siitä tulee kesän projekti, kirjoitan siitä joskus myöhemmin.

© Ronja H.
Agilityn suhteen tämä vuosi näyttää toistaiseksi viimeiseltä tilaisuudelta. Ensi vuonna minulla on puolen vuoden "välivuosi" ja sille ajalle alkaa olla vähän muita suunnitelmia. Ja syksyksi olisi tarkoitus päästä opiskelemaan muualle kuin Joensuuhun, joten ryhmäpaikassa ensi vuodelle ei meille ole järkeä. Enkä tiedä, miten asiat järjestyisivät sitten, kun olen opiskelemassa. Ryhmäpaikan löytäminen kun vaikuttaa vaikealta, joten en tiedä, kannattaako meidän silloin enää jatkaa. Katsotaan nyt.

Elokuussa olisi yhdet möllit ja lisäksi parit kisat. 23.8. ja 24.8. on kisat Kajaanissa, 30.8. ja 31.8. Lieksassa. Kajaaniin luultavasti mennään ainakin, joskin jos molemmille päiville, niin vain yksi rata kumpanakin päivänä. Lieksan kisoihin tuskin molempina päivinä mennään. Ja 13.9. sekä 14.9. on oman seuran kisat, joten sinne nyt ainakin olisi tarkoitus päästä. Mutta elo- tai syyskuuhun on niin pitkä aika, ettei vielä uskalla varmaksi sanoa kisasuunnitelmia. Tilanteet elävät.

© Ronja H.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti