tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kun nyt kerran agilityn makuun päästiin...

Ja taas omissa treeneissä! Videon alla hieman ei-agijuttuja. Me ei tällä kertaa tehty rataa, vaan ainoastaan suoria pätkiä sekä vähän puomia. Ideana on nyt tehdä tällaisia vauhtipätkiä ja koiraharrastusvihkoon pitäisi piirustella muutamat suunnitelmat valmiiksi... Videolla muutama pätkä harjoituksen loppuosasta. 

Vinkkinä siis, ettei enää palkkaa minulta. Ja muistuttelen itselleni, että irtoamista pitäisi harjoitella. Runsaat kehut myös pitää muistaa. Ja se innostava ääni, vaikka se onkin minulle vähän haastavampi juttu, koska olen todella huono heittäytymään tällaisissa jutuissa. Tässähän alkaa kohta olla minulle lisää muistettavaa.



Tämä muuten on Netta's Stagen kahdeksassadas (800.) postaus! Mitään erikoista ei ole luvassa, koska en ole koskaan aikaisemmin oikein tullut huomioineeksi, monesko postaus mikäkin on. Katsotaan sitten, jos joskus postausten määrä on tuhat. Ja hei, tämä on myös tämän vuoden sadas postaus!

Eikä elämä oikeasti ole pelkkää agilityä. Agility on aika pieni osa loppujen lopuksi. Treenit kerran viikkoon, eikä ihan aina olla treeneissäkään käyty. Toisinaan treenien lisäksi käydään vapaavuorolla, sekin on nyt päässyt unohtumaan. Shelttikoulutuksia on ollut kaksi ja lisäksi oli tekniikkakurssi. Siinä se. Kolmea treenikertaa enemmän ei viikossa aiota treenatakaan. Tämä kolme treenikertaa oli muistaakseni Messarissa koirahierontaluennolla ohje. Ainakin raskaamman treenin suhteen.

Netta on oman elämänsä superpossu. Tänään isäni antoi Vilkulle kuppiin makkaranjämiä ja siinä vieressä ollut Netta oli hetkessä kupilla hotkimassa jämiä. Vilkkukin hämmentyi. Se ei rähähtänyt tai edes mennyt itse kupilleen. Että löytyy sitä röyhkeyttäkin..! Jos Miru olisi mennyt Vilkun kupille, olisi rähinä ollut valmis. Netta siis on yleensä ikuinen poikkeus. Iltaruokana meillä taas oli uunipuuroa ja äiti antoi koirille lautasen, jossa oli puuron päälle muodostunut "kalvo". Netta sitten sieppasi tämän kalvon ja meni nurkkaan syömään sitä jättäen muut syömään murusia.

Ylihuomenna lähdemmekin leirille Keskijärvelle ja palaamme sieltä lauantaina. Toivotaan hyvää säätä! Jos haluatte lukea jostain muusta kuin agilitystä ja muista perusjutuista, laittakaahan postaustoiveita vaikka tämän postauksen kommentteihin!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti