keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Agilitykatsaus

Alkeiskurssin lähestyessä loppuaan ajattelin tehdä tällaisen postauksen.

Hyppy "Hyppy!"

Hyppyjä ollaan tehty alkeiskurssilla minien estekorkeuksilla. Aina en osaa ohjata Nettaa ihan oikein, mutta muuten menee hyvin.

Putki "Putki!"

Putki on ollut aika usessa mukana, suorana sekä mutkalla. Kokeiltiinpa viimeksi A:n alla parilla mutkalla ollutta putkea. Putki ei ole oikeastaan myöskään hankala, paitsi silloin takaaleikkausta harjoitellessa toiselta puolelta en vissiin osannut ohjata Nettaa putkeen niin, että se olisi tajunnut.

Muuri "Hyppy!"

Oltiin poissa ekalla kerralla, kun tätä käsiteltiin, muttei ollut ongelmaa. Minikorkeuksilla ollaan menty tätäkin ne kerrat, kun tämä on ollut.

Rengas "Rengas!"

Viimeksi Netta meni läpi ilman, että esteen alaosassa oli tokoesteen lauta. Homma sujui niin oikealla kuin vasemmallakin kädellä ohjatessa.

Pituus "Pituus!"

Oltiin poissa ekalla kerralla, kun tätä käsiteltiin. Ongelmaa ei ole ollut. Tämäkin on ollut miniluokan mittojen mukaan.

Pussi "Läpi!"

Netta menee pussiin ilman, että kukaan pitää sitä ylhäällä, eli ihanpa hyvin tuo on mennyt.

A-este "Aa kiipee!"

Netan lempieste. Kontakteja toki pitää harjoitella vieläkin enemmän, mutta innolla Netta kiipeää.

Puomi "Kiipee!"

Joskus Netta on kai luullut puomia keinuksi. Silloin sitä on epäilyttänyt nousta puomille, mutta nyt on ollut jo vaihtuakin mukana.

Keinu "Keinu!"

Keinua ei olla harjoiteltu yhtään ilman hihnaa. Netasta keinu on jotenkin pelottava. Luulen, ettei se pamaus niinkään pelota Nettaa, vaan liikkuva alusta.

Kepit "Kepkepkep!"

Kepeissä on ollut aina verkot. Ollaan kokeiltu vähän eri keppikulmia.

Pöytä "Pöytä!"

Pöytä on ollut ohjelmassa kerran. Sujui ihan hyvin.

Namialustan käyttöä pitää varmaan alkaa vähentää, kun Netta varmaan etsi sitä eilisen treeneissä matkalla puomilta putkeen. Siispä lelupalkkaa myös. Kontaktien alastulolla pitää myös yhä edelleen treenata 2on2off-asentoa tai ennemmin siitä pysymistä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti