lauantai 20. lokakuuta 2012

Kuvasaastetta ja muutakin

Ihan näin alkuun uutta rakennekuvaa Netasta! Ensi keskiviikkona Netalla tulee täyteen 2 v 6 kk ja silloin illalla tuskin kuitenkaan saan kuvaa otettua. Netta myöskään tuskin muuttuu radikaalisti näiden muutaman päivän aikana. Oli tosin vähän turhan hämärää ottaa kuvia, että ehkäpä pitää ottaa huomenna uusi kuva, jonka voi laittaa Netan esittelysivulle tänne blogiin.


Sitten kuvasaastetta. Käytiin äidin ja Mirun kanssa Kontiolahdella kuvauslenkillä. Tuon juurakon päällä oli ihana ottaa kuvia! Sanokaas, miltä tuo kuvien asettelu teidän näytöillä näyttää? Ainakin postauksen esikatselutilassa omalla näytöllä näyttää ihan ok:lta, vaikkei kaikki mennyt ehkä niin kuin haluaisin. Jos nuo kuvat ovat oudosti ja osa ei ole vierekkäin niin kuin pitäisi, sanokaa, niin osaan ensi kerralla laittaa eri tavalla. Tämän postauksen kanssa kun en enää kuvien suhteen jaksa tapella, jokainen varmaan tietää miten hankalaa tuo kuvien kanssa leikkiminen on.


Netta on jostain syystä peltolenkeillä keksinyt jotain kaivettavaa, jonka johdosta Netan tassut ja eilen kauluskin ovat olleet mullassa. Hauskoja suihkutteluhetkiä siis! Lisäksi muutamana päivänä Netta on kuulemma jäänyt ihastuttavan löydöksensä äärelle eikä ole tullut mukana kotia päin.

Netan lihomiseen on varmaan vaikuttanut se, että Netta pihistää nameja takintaskuista. Tähän tulee muutos. Nyt on tilattu hattuhyllyllinen naulakko vanhojen naulakkojen tilalle (ne ovat lastenvaatekorkeudella), joten eipä Netta enää yllä. Lisäksi Netta tunkee lenkeillä taskulle namivarkaisin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti