tiistai 30. lokakuuta 2012

Agilityn alkeita #7

Vaikea uskoa, että agin alkeiskurssia on jäljellä enää kaksi kertaa! Tänään tehtiin putki-hyppy-rengas-suoraa, kuuden esteen rataa, takaakiertoa sekä itsenäisinä keppejä, A:ta ja pussia. Pussin tekeminen meiltä vähän jäikin. Ekana tehtiin keppejä ja totesin, että namialusta on ehkä vähän hankala. Namialusta pois ja lelua peliin, sujui ihan jees. A:takin kokeiltiin vähän. A:n alta meni kiemuralla putki, joka tehtiin kerran...

Takaakierto ("Kierrä") meni hyvin, joten ei siitä sen enempää. Putki-hyppy-rengas-suoralla otettiin aluksi pelkkää rengasta. Taas aluksi tokoesteen lauta, sitten ilman ja sehän sujui. Hyppy ja rengas. Putki, hyppy ja rengas. Koko ajan molemmilta puolilta.

Sitten kuuden esteen rataa. Pituus, hyppy, hyppy, puomi, putki ja hyppy. Rataan tutustuttiin jo ihan alussa ja me tehtiin viimeisenä tätä rataa. Kolmosesteen jälkeen valssi ja vitosesteen kohdalla persjättö. Aluksi Netta ehkä vähän hämmentyi kolmosesteestä, mutta seuraavalla kerralla meni hienosti, joskin putkessa/ennen putkea oli jotain herkkua. Saattoi johtua siitäkin, että puomin jälkeen on ennen ollut aina namialusta? Muuten meni kai ihan hyvin ja kuulemma valssi meni hyvin, samoin persjättö (kun koira mateli putkessa). Ehkä ensi kerralla otetaan kamera mukaan, niin saataisiin videotakin?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti