perjantai 12. lokakuuta 2012

Massut sekaisin

Vilkulla ja Mirulla on vieläkin mahat sekaisin, Netta on jo parin päivän ajan ollut pirteä oma itsensä. Netta ei muuten ole ottanut tavakseen haukkua yöllä päästäkseen ulos, eli ilmeisesti sillä oli ihan oikea hätä aina, kun se yöllä silloin yhdessä vaiheessa haukkui. Vanhemmat ovat sen sijaan saaneet käyttää Vilkkua ja Mirua yöllä ulkona, ne kun eivät tarhaan suostu kakkimaan.

Isä soitti tänään eläinlääkärille ja eläinlääkärin neuvosta kävin ostamassa Aptus Attapectin-tabletteja Mirulle ja Vilkulle. Oli myös puhetta, että jos ripulointi jatkuu vielä, niin ensi viikolla Vilkku tai Miru käy eläinlääkärillä näytteitä ottamassa. Eläinlääkäriltä tuli myös ohjeeksi syöttää jotain kevyttä, kuten riisiä tai kaurapuuroa (näin isä ainakin sanoi). Välissä ollaan annettu nappulaakin, mutta nyt ei anneta ennen kuin ripulointi loppuu.

Anyway, Miru ja Vilkku saavat tänään ostettujen tablettien lisäksi Biobakia. Ruokana saivat riisiä ja ensimmäiset Aptus Attapectin-tabletit ne saivat riisien ja veden kanssa iltaruoka-aikaan. Mirulle laitettiin myös hiukan öljyä. Vilkku ovelana vain jätti tabletit syömättä ja söi riisit. Tabletit saatiin lopulta syötettyä ja nyt illasta annoin niille toiset annokset tabletteja. Miru ei syönyt paljaaltaan tabletteja, mikä on ihme, kun Miru on kuitenkin aika ahne... Tai no, söi se yhden tabletin paljaaltaan vähän murustellen ja irvistellen. Kermaviiliä ja tabletit sinne molemmille koirille. Niinpä niin, Vilkku jätti yhden tabletin. Yritin syöttää sille sen tabletin juuston välissä, mutta tabletin Vilkku tiputti lattialle.

Vilkun lääkepuuhasta tulee mieleen meillä ollut sekarotuinen Susku, joka vanhemmiten söi lääkkeitä. Se nimittäin sylki ne nakkienkin välistä. Netta söi Vilkun jättämän tabletin paljaaltaan. Ihme, kun Netta kuitenkin syö tabletteja paljaaltaan (matolääketablettikin meni niin!). Otin uuden tabletin, jääkaapista keitettyä riisiä ja pistin neljään palaan pilkkomani tabletin riisin joukkoon. Vihdoin Vilkku söi sen!

Että tällaista tänne kuuluu. Lieneekö edes tarpeetonta sanoa, että tämä Vilkun maanantaista asti jatkunut ja Mirun tiistaista asti jatkunut ripuli on lievästi sanottuna harmillista...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti