tiistai 9. lokakuuta 2012

Näpertelyä sun muuta

Eipä Netan ulkopuuha olekaan mitään huvittelua ollut - hätä sillä on ollut (kävin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä katsomassa ulkona sen puuhia). Eilen illalla se kävi kakalla sohvan takana, eikä tainnut edes haukkua että ulos on päästävä. Toivottavasti tuosta ei tuon mahan sekaisuuden jälkeen tule mitään vakipaikkaa, muuten vedetään sohva niin ettei sen taakse pääse. Lisäksi Vilkulla oli ainakin eilen ihan oikeasti ripulia. Se oli hypännyt koiraportin yli tuulikaappiin (tuulikaapin ovi oli tuulettamisen takia auki). Ei se aiemmin ole niin tehnyt. Tänään Mirulla on ollut ripuli. Se on ollut muutenkin vähän väsynyt ja maustamattomalla jukurtilla maustettu vesi ei meinannut kelvata, vaikka Netalle ja Vilkulle se kelpasikin.

Isä kävi apteekista Biobak-valmistetta (sisältää maitohappoja). Koirat saivat sitä ja kermaviiliä siinä iltapäivällä, illasta annettiin normaalia ruokaa ja kermaviiliä. Toivottavasti tuo ripuli sun muu ei jatku enää kovinkaan kauaa... Netta tosin on jo oma itsensä. Tänään olisi ollut agilitykin, mutta päätettiin ettei mennä sinne, kun tuo ripuli on ilmeisesti tarttuvaa. Netalla tosin ei ole viime viikollakaan varsinaista ripulia ollut, tiedä sitten onko tulossa.. Toivottavasti ei. Joka tapauksessa agility siis ikävä kyllä päätettiin skipata, mitähän siellä tänään on käyty... Sunnuntaina sitten sinne. Eiköhän tämä homma siihen mennessä rauhoitu. *Koputtaa puuta*

Aina on syytä mennä mukavampiin asioihin. Viime viikolla tein Netalle paracord-taluttimen, väreinä ruskea sekä vihreä (fluor green). En muista kylläkään, minä päivänä tuon tein... Mutta eipä sillä mitään väliä olekaan. Punoin hihnan eri tavalla kuin aiemmat. Noita hihnoja on tosi kiva tehdä, kun väritkin ovat niin kivoja.


Sunnuntaina aloin väkerrellä Netalle lelua. Paracordista punomalla tein ns. kahvan, jonka solmin Vilkun vanhasta kuonopannasta peräisin olleeseen renkaaseen. Sitten punoin tuon pisimmän sakaran (sakarat ovat matonkuteista) ja eilen punoin loput sakarat, ne tosin jäivät pienemmiksi. Kuvaan tunki myös Netta, odotti ilmeisesti innoissaan ;)


Muutakin näpertelyä on tullut harrastettua. Vanhat hillosipulipurkit saivat uuden elämän.Tassunjäljet tein kynsilakalla. Ehkäpä nämä käyvät esimerkiksi koirankeksien säilytykseen?


Lisäksi oli neljä isoa purkkia. Fiksusti tein niihin eilen liimalakalla ja serveteillä tassunjälkikuviot, mutta ne eivät innostaneet tänään. Pyyhin kynsilakanpoistoaineella kastellulla vanulla liimalakka- ja servettikohtia, lopulta sain revittyä servetit irti ja liimalakan jäljetkin lähtivät. Pesin purkit vielä varmuuden vuoksi tämän takia. Alussa tein tämän tälle yhdelle purkille ja myöhemmin lopuille kolmelle. (Testasin sentään pilttipurkkiin tuota kynsilakanpoistoaineella liimalakan poistamista).

Koneella etsin Netan seisotuskuvan ja puuhailin kuvankäsittelyohjelman kanssa kuvan parissa. (Ettei sivukuva näytä aivan yhtä sporttimalliselta kuin Netalla). Printtasin kuvan ja leikkasin sabluunan. Jäljelle jäi myös yksittäinen profiilikuva, jota voi käyttää mallina johonkin muuhun. Teippasin sabluunan purkkiin ja kävin kynsilakan kanssa purkin kimppuun. Ihan kivahan tuosta tuli.




PSST! Huomasin juuri, että joku aika sitten tulleen rakennekuvapostauksen tekstit näkyvät oudosti, vaikka ne aiemmin näkyivät normaalisti ja näyttävät tekstiä muokatessa normaaleilta. No, asialla ei taida voida mitään :(


Ei kommentteja

Lähetä kommentti