sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Agilityn alkeita #6

Agilityä taas siis. Ensiksi tehtiin rengasta, jossa oli alla tokoesteen lautoja, jotka lopulta otettiin pois. Vasemmalla kädellä ohjatessa Netta meni kivasti, oikealla kädellä ohjatessa oli jostain syystä hankalampaa. Kokeiltiin välissä keppejä ihan nopeasti ja seuraavaksi vuorossa oli keinu avustajan kanssa. Netta oli vielä hihnassa, koska keinu on siitä edelleen aika pelottava. Kannustamalla ja namien avulla se sitten saatiin tehtyä. Seuraavaksi oli pussi (avustetusti). Tänään se ei mennyt yhtä hyvin kuin viime kerralla, mutta ei se mitään.

Sitten seuraavanlaista radanpätkää (mittasuhteet saattaa olla vähän mitä on). Pöytä, putki, hyppy ja puomi. Aluksi oli vähän sähläämistä, käsky "Pöytä!" tuli liian myöhään (pöytä oli muuten uusi este), hypylle kiertäminen ei meinannut luonnistua eikä Netta meinannut kiivetä puomille. Pöytä, putki, tässä tässä tässä, kierrä, kiipee, koske ja alkoi sujua. Nettaan jopa tuli vauhtiakin enemmän kuin ennen!


Ai niin. Pitäisi ostaa Exspottia tai Frontlinea, kun hallilla on ollut kuulemma jotain täin tapaisia ötököitä (en muista tarkkaan mitä), joihin Exspot tai Frontline tehoaa. Ja kaikkia suositeltiin ostamaan sitä Exspottia (tai Frontlinea, toisto toisto toisto), eli huomenna on edessä apteekkireissu.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti