tiistai 16. lokakuuta 2012

Agilityn alkeita #4

Ehkäpä kaikki jo tajuavat, mistä on kyse. Tänään oli vuorossa hyppyneliötä, puomia, keinua, A:ta, keppejä, hyppy-pussi-hyppy-sarjaa ja putki-muuri-sarjaa. Valssiakin oli vuorossa ja ilman koiraa harjoitellessa nauratti, että mitähän tästäkin tulee.

Aluksi tehtiin keppejä itsenäisesti, samoin jossain toisessa välissä, eikä Netta enää pyrkinyt namivarastelulle. Sittenpä hyppyneliötä ja valssia, välissä piti sanoa "tässä" ettei Netta-parka ihan hämmentynyt siitä, missä itse olin. Ensin tehtiin siis ykköseltä vasemmalle kakkoselle ja sitten ykköseltä oikealle kakkoselle. Kokeiltiinpa vielä että ykköseltä vasemmalle kakkoselle, valssi ja kolmoselle, sitten sama ykkönen-oikea kakkonen-kolmonen.

Nauttikaa kauniista paint-väkerryksestä, koskei näistä selityksistä ota selvää kukaan...
Mitähän sitten otettiin... Ai niin, hyppy-pussi-hyppy. Pussia kokeiltiin aluksi vielä avustajan kanssa, ja osasihan Netta mennäkin jo pussin läpi kun kukaan ei pidellyt. Oli ihan hyvä että joku oli neuvomassa sitä valssijuttua, kun pussin jälkeen piti valssata ja sanoa vielä koiralle: "Kierrä!".

Edit//Tässä vähän parempi kuva.



Sitten keinua. Avustajan kanssa. Netasta keinu on hiukan pelottava ja otettiin suosiolla ihan vaan hihnassa. Sitten putki-muuri-sarjaa, jossa aluksi otettiin kai pelkkä muuri (? en minä enää muista! :D ) ja sitten putki mukaan. Ihan kivastihan tuo meni, vielä kun Nettaan saisi hitusen vauhtia. Keinua kokeiltiin vielä vähän myöhemmin.

Puomia kokeiltiin avustajan kanssa myöskin. Aluksi ilman hihnaa, mutta Nettaa alkoi syystä tai toisesta pelottaa, joten otin sen hihnaan. Sitten avustaja laittoi nameja puomille ja kannustin Nettaa. Toistojen jälkeen tämä tehtiin pari kertaa niin, että Netta oli irti ja jätettiin siihen. Kokeilin vielä A:takin ja se on selvästi Netan lempparieste.

2 kommenttia

  1. Tämä sun blogi on ihan huippu! Mun on melkein päivittäin pakko kattoa, että oletko kirjoittanut uusia postauksia! Keksitkö sinä kaikki nuo lasipurkki-ohjeet ym.. omasta päästäsi? :)

    - Voisitko vastata blogiini? http://onnislife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja voin käydä vastaamassa sinne :)

    VastaaPoista