perjantai 19. lokakuuta 2012

Me leikimme ja loikimme nyt näin

Eilen illalla sattui jotain, mikä innosti minua kirjoittamaan nyt tästä postauksen. Leikitin Nettaa tavallisella matonkuteista tehdyllä lelulla ja mitä teki Netta? Se VETI lelua minun kanssani. En muista että se olisi ikinä aiemmin tehnyt niin muiden kuin Vilkun ja Mirun kanssa leikkiessä. Tänäänkin äsken sain sen vähän vetäisemään lelua. Jospa se tästä lähtee?

Millaisilla leluilla Netta leikkii?

Netalla on aikamoinen leluarsenaali. Erityisesti Mirun ja Vilkun kanssa leikissä on matonkuteista tehty narulelu, joita meiltä löytyy. Olen tehnyt niitä itse ja yrittänyt myydä kirppikselläkin, ja kirppiskorista Netta noita välillä käy pihistämässä. Lisäksi löytyy vinkulelua sun muuta, kaikkia en kuvannut. Vihreä Kong Wubba-kani on ainakin Netasta ihan hauska, samoin Kongin lelu, jossa on samanlaisia sinisiä juttuja alaosassa ja lisäksi vinkupilli. (Tästä laitoin kuvan elokuussa?) Ylipäätään Netta tykkää, jos lelussa on vinkupilli.

Ehkä Netan lemppari on Skinneeez-kettu ja Skinneeez-flamingo tulee hyvänä kakkosena. Kettuherra-raukalta on vain irrotettu vinkupillit Netan toimesta, mutta Netta rakastaa kyseistä lelua.

Alla kuva muutamasta lelusta.




Miten Netta leikkii?

Mirun ja Vilkun kanssa Netta leikkii juurikin narulelulla. Lenkillä Netan ja Mirun leikkiin kuuluu ainakin vaaniminen, juokseminen ja toisen selälleen kieräyttäminen... Lisäksi Netta ärisee tuolloin leikkiärinää Mirulle. Yleensä Netta ja Miru ottavat metsässä yhden kepin, jota ne kuljettavat ja kiskovat.

Minun kanssani Netan leikkeihin on tähän mennessä kuulunut se, että minä heilutan lelua ja Netta hutkii sitä innoissaan tassuilla. Mitä kivempi lelu, sitä enemmän Netta hutkii ja tavoittelee lelua. Joskus Netta myös leikin tiimellyksessä raapaisee minua vahingossa.

Jos Netta saa lelun, se vie sen ja pureskelee sitä. Vinkuvista pehmoleluista pitää saada vinkupillit irti ja muutenkin leluja on natusteltava. Siksi tuon leikkejä pitää vahtia, kun se ilmeisesti oikeasti söi kettuleluunkin reiän - kangasta kun ei mistään löytynyt.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti