perjantai 21. maaliskuuta 2014

Laiska ja saamaton omistaja sekä Nermari


Juuri niin. Nothing special. Mitä nyt Netta on viime päivinä tunnettu lempinimellä Nermari. Koulu-urakka aka ylioppilaskirjoitukset on syönyt kiitettävästi treenienergiaa, kun on täytynyt ottaa itseä niskasta kiinni ja lukea. Vaan maanantaina on kaikki ohi ja mikään ei estä treenejämme. Pelkkä pänttääminen ei tosin estänyt tämän viikon agitreenejä, vaan onnistuin saamaan flunssan heti englannin kirjoitusten jälkeen, mutta paranemassa tässä ollaan.

Lauantaina käytiin Axun kanssa lenkillä. Maanantaina ostin SPR:n Kontista kaljakärryn häkin kuljetusta varten. Hintaakin oli vain kaksi euroa, joten kyllä kelpaa nyt häkkiä mahdollisissa näyttelyissä kuskata, kunhan jotenkin kiinnittää häkin kärryyn. Heihei häkin kantaminen, ei tule ikävä!

Täytyy suunnitella agilityn keppitreeniä ja käydä vapaavuoroilla, jos aiotaan tänä vuonna ehtiä joihinkin ulkokisoihin. Huhtikuussa onkin vuoden ekat möllit, pitkästä aikaa kisanomaista treeniä siis. Lisäksi päästiin Joan agilityn tekniikkakurssille, mikä on huippuhieno juttu, koska muistan suunnilleen vain valssin, persjätön, takaakierron yms. perusjutut. Onhan niitä tekniikoita viime vuonna kerrattu, mutta oma muisti on aika rajallinen, kun ei joitain ohjauskuvioita tule käytettyä.

Se siitä aikajärjestyksessä. Ensi kuussa on myös ilmeiset toiset shelttien agitreenit (ekoistakaan en ole saanut tänne mitään rustattua), joten on paljon odotettavaa. Ehkäpä intoudutaan koiratanssin maailmaankin... Lauantaina on tarkoitus mennä hakuilemaan pitkästä aikaa (tähän tarkoitukseen ostin uusia söpöjä rasioita, jotka saa helposti auki) ja sunnuntaina ekaa kertaa mätsäriin sitten joulukuun. Pitää kai vähän puunata koiraa.

Netta muuten päätti tässä eräänä päivänä (varmaan viikonloppuna) kieriä pellolla jossain ällöttävästä. Tästä luonnollisesti seurasi vuoden eka pesu, mikä ei Nermaria suuremmin miellyttänyt. Vielä vähemmän miellytti kylpytakki (ekaa kertaa käytössä!) ja pesun uusintakierros, kun Nettaa harjatessa huomasin sen niskassa olevan vielä shampoota. No sori, ei ehkä kannattaisi kieriä kaikissa hajuissa.

Lunta ei olla vielä saatu (voisin koputtaa puuta), on vain ollut vähän viileämpää välillä. Kevät saisi minun puolestani tulla. Pellon lumihanki kantaa koiria (Miru on iloinen) ja jopa minua (tai ainakin tiistaina kantoi). Jotain hyvää pienissä pakkasissakin.

Ai niin, on meillä yksi temppuvideokin, lisään sen tähän alle. Kysymyksiä voi vielä esittää, linkki löytyy sivupalkista.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti