sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vastaukset #1

Toteutan tällä kertaa vastauspostauksen useammassa osassa, niin ei tule vain yhtä ylisuurta vastauspostausta. Jos vielä on kysyttävää, kysymyksiä voi heittää tänne. Vastauspostauksen toiset osat tulevat aivan lähipäivinä.

Oletko koskaan katunut Nettaa?
En, mutta valehtelisin, jos väittäisin, etten vaihtaisi sekuntiakaan (voi tätä intertekstuaalisten viitteiden määrää).

Mikä biisi kuvaa Nettaa parhaiten? Laita siitä pätkä?

Erin - Mä kuulun tähän
Voittoarpa tai surkea sattuma
Silti mä kuulun tähän

Christina Perri - A Thousand Years
How to be brave?
How can I love
When I'm afraid to fall?
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow
--
Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away 
What's standing in front of me
--
And all along I believed I would find you

Söpöin, hassuin ja valokuvauksellisin kuva Netasta?

Söpöin
Hassuin
Valokuvauksellisin
Mitä olet oppinut Netalta?
Näitä on niin paljon, että äkkiseltään mitään ei tule mieleen... Kaikki ei ole miltä näyttää ja aina voi oppia uutta. Aina pitää lopettaa onnistuneeseen suoritukseen. Sitä aina toitotetaan, mutta aloin vasta viime vuonna ymmärtää sen todellisen merkityksen. Tavallaan myös, että tuloksia syntyy ihan vaivihkaa. Vielä pari vuotta sitten Netan paikallaolo oli todella surkealla pohjalla nykyiseen verrattuna. Siinä jotain, enempää en tähän hätään muista.

Jos saisit muuttaa Netassa jotain, mitä muuttaisit/muuttaisitko mitään?
Se saisi ehkä olla vähemmän varautunut ja paineistua vähemmän herkästi. Toisaalta, jos nuo piirteet vaihtuisivat, ei Netta olisi enää se sama Netta.

Kuvaile Nettaa kolmella sanalla?
Älykäs, oppivainen, herkkä.

Mitä sellaista haluaisit tehdä Netan kanssa mitä et ole vielä tehnyt?
Lähteä kuvausretkelle Saksaan Baijerin osavaltioon, mielellään Alppien tuntumaan tai ihan Alpeille asti... No ei, se ei olisi realistista eikä tule koskaan tapahtumaan. Olisi kiva kokeilla doboa ja canicrossia. Ehkä jonain päivänä...


Onko sulla sellaisia haaveita jotka liittyvät koiriin?
Ikuisuushaaveena shelteissä merlenarttu tai trikkiuros (tai miksei merleuros tai trikkinarttu..). Vielä jonain päivänä myös sileäkarvainen collie (mieluiten soopeli).. Eli ehkä kymmenen vuoden päästä, jos silloinkaan.

Netan huonoimmat puolet?
Se, että se lukee minua vähän turhankin hyvin ja paineistuu helposti, jos jännitän. Muutenkin paineistuminen ja siihen liittyvä haahuilu. Myös tietynlainen arkuus/varautuneisuus/ujous voidaan varmaan lukea huonoksi puoleksi, sillä Netta lämpenee todella hitaasti eikä juuri välitä muista koirista kuin Mirusta ja Vilkusta.

Netan parhaat puolet?
Se on älykäs ja oppivainen. Se ei ala vieraissa paikoissa läähättää tai vinkua, vaan on rauhallisesti ja alkaa ennemmin nukkua. Onhan sekin tietynlaista tilanteen pakenemista, mutta mieluummin se kuin jatkuva hössöttäminen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti