keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Paluu menneisyyteen: hetkiä ennen Netan hankintaa

Aikamatka muutaman vuoden taakse, kun Netta oli vasta tulossa ja ennen kuin oli edes tietoa, mistä pentu tulisi. Alkuun kaivelin muutaman Facebook-tilapäivitykseni vuodelta 2010.

Loppupostauksessa kuvat puhuvat puolestaan. Olipas Netalla järkyttävä määrä tavaraa ennen kuin se tuli... Leluja ja puruluita, sekä toki hyödyllisiäkin juttuja. Onpa yhdessä kollaasissa kuva Netasta sisaruksineen, kun kävimme kasvattajan luona pentuja katsomassa.

Leluista tallessa taitaa olla enää ekan kollaasin oikeassa alaraidassa olevassa kuvassa värikkään "pallon" takana oleva juttu ja toinen renkaista (valkoinen tai sininen). Niin no, narulelujakin on tallessa, samoin frisbee ja narupallo, mutta nähtävästi jotain on tuhoutunut. 

Pentupannoistakin tallessa on enää vain jo silloin liian pieni LUXOn panta ja punainen nylonpanta. Sinistähän Netta pentuna käytti, mutta se sitten hajosi. Ja voi niitä aikoja, kun Netan peti oli muhkea... Netta nimittäin tyhjensi sen jossain vaiheessa joko vuonna 2010 tai 2011 ja nyt pedissä on pehmustetta enää reunoilla. Mutta Netta pitää siitä silti. Ja Mirun on välillä ängettävä itsensä kerälle petiin, se on ollut sen tapa...






2 kommenttia

  1. Silloin kun Timi tuli meille, niin sillä oli kans aivan järkyttävät määrät tavaraa! Piti ostaa sitä ja tätä, jotta varmasti olisi kaikkea. Varmasti puolet niistä leluista jäikin käyttämättä, kun Timi leikkii erittäin, erittäin harvoin ja jos leikkii, niin pehmoleluilla. Sitten Luigin tullessa oltiinkin "viisaampia" ja jätettiin paljon turhaa ostamatta. :) Eniten rahaa menee varmasti ruokiin ja luihin, leluja ostan lähinnä kirppareilta tai Ikeasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Juuri niin :') Onneksi seuraavalle koiralle ei sitten tarvitse niin paljoa kaikkea enää :D

      Poista