sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Paluu menneisyyteen: blogin vanhoja bannereita

Minun piti jo viime vuonna tehdä postausta vanhoista bannereista, mutta se pääsi unohtumaan, vaikka kokosin bannereita valmiiksi yhteen. On hyvin mahdollista, etten kaikkia löytänytkään koneen kätköistä, eikä tässä ole kaikkia löytyneitä, vaan...

Tässä on Netta's Stagen bannereita ajalta, kun blogi oli vielä vuodatus.netissä. Siksi bannereissa ei myöskään ole valmista otsikkoa, koska ainakaan tuolloin vuodatukseen ei kovin helposti saanut banneria samalla tyylillä kuin tänne. Kuvat aukeavat isommiksi, kun niitä klikkaa.


Ylin banneri kaikessa yksinkertaisuudessaan saattoi olla peräti blogin ensimmäinen banneri. Harmi, etten silloin vanginnut blogin yleisilmettä näytönkaappauksella, kun vaihdoin ulkoasua (enkä muutenkaan tee aina niin).

Keskimmäinenkin on epäilemättä vuodelta 2010, koska kuvat on otettu muistaakseni sen vuoden marraskuussa. Alin on joko vuodelta 2010 tai 2011, en nyt tähän hätään osaa tarkemmin sanoa, enkä jaksa etsiä tietoa asiasta.


Ylin banneri on vuodelta 2011, tarkemmin sanottuna keväältä. Ja oikein iskulauseen kera! Aika koruton... Alemmassa on jo pyöreitä muotoja, se on varmaan keväältä 2011. Alin on mysteeri, mutta eiköhän sekin ole joskus käytössä ollut!


Taas iskulause ylimmässä bannerissa! Tällä kertaa kuvioita reunoilla. Kuvat on otettu vuonna 2011, joten ehkä banneri on ollut silloin käytössä. Keskimmäinen banneri taisi tulla käyttöön joulukuussa 2011 ja alimmainen on selvästi keväältä 2012. Olisikohan se ollut peräti viimeinen bannerimme Vuodatuksessa?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti