tiistai 4. maaliskuuta 2014

Linja-autossa on tunnelmaa

Pari tuntia sitten saavuttiin Joensuun linja-autoasemalla ja nyt ollaan taas kotona. Sunnuntaina matkasimme äidin kanssa linja-autolla Kajaaniin sukuloimaan. Voi että bussissa oli silloin tilaa ja vähän ihmisiä! Tämän päivän bussissa oli vähemmän tilaa ja enemmän ihmisiä. Se vähempi tila vain ei ollut niin mukava juttu, vaikkeivät jalkani kovin pitkät olekaan..

Netasta oli outoa matkustaa bussilla pitkästä aikaa, edellinen kertahan oli vuonna 2012 joulun jälkeen eli reilu vuosi sitten. Näin ollen sain kanniskella Nettaa, mutta tänään Netta käveli omin jaloin pois bussista. Bussissa se matkusti rauhallisesti ja nätisti lähinnä jalkojeni juuressa makoillen.

Eilen käytiin miittaamassa Caramelia ja Cicaroa koirapuistossa. Nettaa vähän jänskätti ja se tyytyikin seurailemaan toisten leikkimistä välillä haukkuen ja hetkittäin perään juosten. Aina se palasi kuitenkin takaisin, mutta se onkin hidas lämpenemään leikkimään muiden kanssa. Netta ei myöskään välittänyt leikkiä Mokka-espanjanvesikoiran kanssa koko aikana, jonka Kajaanissa vietimme, vaikka Mokka vanha tuttu jo onkin.

Kuvat © Leena Hanhinen



Ei kommentteja

Lähetä kommentti