keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Agiliitoa part x ja y

Miten treenipostaukset kuuluu aloittaa? Hei me käytiin taas eilen treeneissä. Joo, tosi toimivaa... Tai sitten ei. Nettaa hirvitti hallin isompi ovi, jota nostettiin ylös (miksi minusta tuntuu, ettei näitä selityksiä tajua kukaan?). Netta pakitti niin pitkälle kuin hihna riitti ja tärisi. Enpä ole ennen nähnyt sen tekevän mitään vastaavaa. Käytiin vähän ajan kuluttua siinä oviaukolla. Samaten Netta tärisi pelosta, kun se ovi laskettiin treenien päätteeksi alas. Jaahas.
 
Niin, sitä rataa. Tehtiin aluksi kaksi kertaa. Ekalla kertaa tuli pieni kämmi kasihypyn jälkeen. Olin suunnitellut valssaavani ja mitä minä teinkään? Takaaleikkaus. Eikä tarkoituksella. Nettakin vähän hämääntyi. Tokalla kertaa sainkin sitten sen valssin siihen. Kyllä Netta juoksi! Ja mikä vauhti sillä nyt olikaan puomilla! Vielä hiottiin vähän kasihyppyä. Kaarros kun saisi Netalla olla tiukempi. Treeniä vaan lisää tähänkin.

Tehtiin treenien lopuksi vielä rata minihypyillä, siitä video alempana. Netta taisikin jo olla vähän väsynyt siinä vaiheessa. Ja taas minä kämmäilin kasihypyn jälkeen! Tällä kertaa en vain unohtanut valssia, vaan ohjasin eri puoleltakin. Joo-oh..
 
 
Ulkona oli harjoiteltavana kepit ja keinu. (Keinusta ei sen enempää, se meni suht tavalliseen tapaan ja Netta oli ihan innokas.) Tarkoitus oli treenata keppikulmia. Hypytkin kuuluivat osaltaan tähän juttuun. Netalla oli edelleen ohjurit, muttei joka välissä (vaan niissä väleissä, missä ne olivat edellisellä treenaajalla olleet). Vauhtia nyt saisi olla enemmän. Eipä sitäkään tule, jos ei ikinä käy treenaamassa.
 
Pitää varmaan ottaa namialusta kepeille käyttöön (ja rukoilla, ettei Netta ohittele ohjureita tai tee muita omia juttujaan päästäkseen nameille), koska välillä Netalla meni vähän haahuiluksi ja ehkä sekoiluksikin, kun se katsoi minua. Eli ei varmaan enää namia kädestä.

 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti