maanantai 3. kesäkuuta 2013

Liian kuumaa

Oikeasti, ulkona on jo liian kuumaa.. Ei voi oikein tehdä mitään. Treenasin Netan kanssa pihalla vähän koiratanssia ja 2on2off-treeniä. Lisäksi yritin viilennyksen vuoksi saada Netan uimaan. Pyyhe, Netan pelastusliivi ja nameja mukaan. Kyllä Netta ilman liiviäkin kahlaili, muttei niin syvälle, että olisi uinut. Eikä liivi päällänsäkään. Kerran ohjasin lempeästi sen vähän syvämmälle ja se ui nätisti rantaan. Eiköhän tämä nameilla houkutellen ala kuitenkin sujua vähitellen. Kesän uintiopetuskausi on siis avattu!

Käytiin treenaamassa koiratanssia. Netalla oli Hurtan viilennysmantteli päällään suuren osan ajasta. Vettä Netta joi vain, kun sinne laittoi namin. Lihalastuja kului jo uintiharjoitusreissullakin. Alkuun koiratanssi ei meinannut sujua, sitten se sujui mutta vähän vetelästi ja temppunäytöksen harjoittelussa Netta oli aika hidas. Ei ihme tässä kuumuudessa viilennystakista ja vedestä huolimatta.

Ja nyt Vilkulla on maha sekaisin. Vesi ei kelpaa edes jukurtin kanssa ja veden juottaminen ruiskusta on todella työlästä. Saapa nähdä, joudutaanko huomenna viemään Vilkku vuorostaan eläinlääkärille. Ei kiva, toivottavasti Mirulle ei tule sama! *koputtaa puuta*

Ei kommentteja

Lähetä kommentti