keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Agin parissa taas!

Viime viikolla treenti jäivät väliin mätsärin takia, mutta eilen mikään ei estänyt meitä menemästä treeneihin. Valitettavasti en nyt voi rataa piirustella, kun oma koneeni ei toimi. Mutta asiaan...

Sisällä oli pieni rata ja ulkona keinu, kepit ja neljä hyppyä. Hypyillä oli tarkoitus harjoitella takaakiertoja ja välistävetoja, jotka ennätettiinkin tehdä vaikka välillä meni vähän säätämiseksi. Lisäksi oli serpentiiniharjoitusta mutta sitä ei ehditty paljoa ottaa, kun niin loppupuolella kokeiltiin ja Netta oli aika väsynyt. Kepeillä oli ohjurit, muttei taaskaan ihan joka kohdassa. OK:sti meni, välillä ei mennyt niin hyvin. Varmuus kasvaa vähitellen.

Ja tietysti keinu, jonka treenaamista saatiin videollekin. Huomatkaa hurmaava oksa, jota en tietenkään huomannut, kun iskin kameran maahan. Hyvä minä, hyvä minä, jatkossa voisi olla tarkempi kameran paikan suhteen... Älkää hämääntykö muista äänistä, edelleen ulkona oli useampi piste.


 
Videolta näkee, millainen rata on. Itse videosta lisää myöhemmin.
 
Tjoo. Ratajutussa heti alussa tuli joku ajatuskatko. "Hyppy!" ja ei seuraavaa käskyä.. Niin mitä?! Ja Netta hyppäsi ja hyppäsi myös putkea kohti. Joo-o. Sitten siihen alkuun pitikin ottaa pakkovalssi (?) ja enkös heti putken jälkeen unohtanut tehdä persjätön. Kyllä se sitten saatiin sujumaan. Pitäisi vain muistaa juosta. Yhdellä putkella (moneskohan este oli, putkia oli siis kaksi ja tämä putken jälkeen oli hyppy, toinen putki, hyppy ja rata loppui) oli jotain hämminkiä.
 
Kokeiltiin vielä sitten paloissa. Toimii, jos itse sen sekoile. Ja jos olen tarpeeksi nopea. Mentiin ulos tekemään jotain ja sitten taas sisälle, sillä vielä sai tehdä koko ratajutskan uudestaan tarkoituksena saada nollarata.
 

 
Niin se juhannus vain lähenee! Suunnitelmissa oli Netan kanssa käydä lomalla Kolilla. Tämä olisi pitänyt tehdä jo loman alussa heti päättäripäivänä, mutta Netta sairastui ja olisi ollut liian kuumakin. Kesätöiden loputtua olen itse menossa ja heinäkuusta suurinta osaa en ole kotona, mutta elokuussa sitten. Tai syksymmällä. Tai miksei kaksikin kertaa?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti