sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Huh hellettä

Kylläpä on lämmintä! Tänään oli agilitymöllit. Olin siellä talkoolaisena, mutta alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen en ottanut Nettaa mukaan. Netta kun ei aamulla näyttänyt vielä täysin normaalilta. Se nousi vähän hankalammin seisomaan ja ainakin kuvittelin sen kävelevän oudosti, mutta se saattoi olla vain kuvittelua.

Kolmelta yöllä Netta halusi tarhaan tarpeilleen. Kakkakaan ei ollut mitään ripulikakkaa. Tänään Netta on ollut aika pirteä. Vilkulla taas on kuulemma maha sekaisin. Axu-eurasier kävi meillä kylässä ja käytiin lenkillä toteamassa, että tutussa rantapaikassa oli monessa kohtaa niin paljon siitepölyä, ettei koiria voinut kahluuttaa. Kuvia pitää laittaa joskus, kunhan jaksan karsia ne.

Sisällä kotona Miru piti laittaa eri huoneeseen, koska se ei jaksanut olla Axun kaveri. Lenkillä Miru käyttäytyi aika hyvin eikä temponut, kun ohi meni autoja. Ehkä syynä oli se, että otin sen heti lyhyemmälle ja näytin namia.

Koirat ovat saaneet Tehobaktia. Sehän ei Vilkkua miellytä ollenkaan. Kupissa oli koiranruokaa, riisiä ja riisin päällä Tehobaktia. Vilkku näykki ruokaa reunustoilta ja otti riisiklönttejä, joista se pudotti kupin viereen Tehobaktia. Maustamatonta jukurttia ja kastiketta päälle, sitten se suostui syömään. Netta ja Miru söivät mielihyvin ruokansa kuin eivät olisi Tehobaktia huomanneetkaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti