lauantai 12. huhtikuuta 2014

Tee se itse -päivä

Tänään päätin ottaa kivipiiraoperaation suoritettavaksi ja otin pakastimesta toisen kivipiiralevyn aluksi sulamaan. Sitten vain kattilaan vettä, kattila levylle, hetken odottelu, kivipiirat kattilaan ja odottelemaan. Ohjeita kivipiiranameihin olin googlaillut eilen ja lähinnä taisin vilkuilla silloin tätä ja tätä. Toisessa linkissä oli tosin mausteita, joita en laittanut veteen, koska en kokenut niitä tarpeelliseksi.


Keitettyäni kivipiirat kaadoin vedet pois ja laitoin kivipiirat siivilään, josta loput nesteet saivat vuotaa alla olevaan vatiin. Vielä päälle lautanen ja ulos jäähtymään. Tämän jälkeen olikin aika pieniä kivipiirat saksilla ja pussittaa ne. Jossain ohjeessa oli lukenut, että kivipiirat voisivat olla sisältä punertavia, mutta se ei haittaa. En nyt muista mistä tämän luin enkä pikagooglauksella löydä.


Nerokkaasti valitsin muovirasian, johon voin laittaa kaikki Netan pakasteherkkupussit. Rasia vain ei mahdu oikeassa asennossa pakastimeen, mutta pääasia on, että namit pysyvät siellä eivätkä pussit ole pakastimessa milloin missäkin.


Tekaisinpa Netalle uuden treenilelunkin! Punoin fleecestä ja jostain narusta "kahvan" ja sitten oli ompeluosuuden vuoro. Nahkaosuuteen tuli paikka vinkulelulle sekä erillinen namitasku. Nähtäväksi jää, miten tämä toimii. Toivottavasti hyvin. 

Lueskelin eilen illalla netistä jostain treenilelusta, jota namimunaksi kutsuttiin, mutten löytänyt mitään tuntomerkkeihin täsmäävää verkkokaupoista. Neuvottomaksi ei kuitenkaan jääty, vaan löysin niitä suklaamunien sisällä olevia juttuja, joissa on pieni lelu tmv. Pitää varmaan testata, namipurkistahan nuokin käy.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti