lauantai 5. huhtikuuta 2014

Hakusheltti liekeissä

Tänään oltiin jo toista kertaa tällä viikolla collieiden hakutreeneissä (hakutreenit tosin ovat aina collieiden, joten ehkä sitä on turha enää korostaa joka kerta..) samassa paikassa kuin kahdella edelliselläkin kerralla. Jälleen kaksi kierrosta, Netta kummallakin viimeisenä.

Ekalla kierroksella otettiin neljä pistoa. Ääniavuilla otettiin ainakin, en muista oliko tällä kierroksella vielä puolipakenevakin? Ei kun hetkinen, yhtä meinattiin kokeilla ilman mitään apuja, mutta ei Netta vielä ilman ääniapua täysin hiffannut. Ja ekalla kerralla muistaakseni meinasi lähteä vähän hortoilemaan, mutta sitten alkoi sujua ja Netta olikin ihan liekeissä koko hakuhommasta.

Tokalla kierroksella otettiin sitten kolme pistoa. Puolipakeneva, ääni ja pakeneva. Kyllä Netta tästä tykkää, etenkin kun tiedossa on kissanruokaa! Häntä korkealla se siellä juoksi ja jo ennen ekan kierroksen omaa vuoroa Netta selvästi puhkui intoa päästä toimimaan.

Loppuun käytiinkin vielä heittämässä pieni lenkki ja kuvattiin vähän koiria. Netasta lenkki oli vähän njäh-mielentilassa, se kun ei ihan isompien kavereiden juttuja ymmärtänyt (vaikka Miru sen paras kaveri onkin). Kotiin päästyään Netta onkin lähinnä nukkunut, joten mitään isompaa ei tänään ole enää tarvetta tehdä. Huomenna sitten mennään pitkästä aikaa Axun kanssa lenkille.

Piti vielä kysyä, että kuinka tuttuja hakutermit ovat lukijoille? Pitäisikö minun jossain postauksessa aukoa termejä vähän enemmän?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti