tiistai 15. huhtikuuta 2014

Mystistä näpertelyä

Sunnuntaina ajelin Hammaslahteen, koska siellä oli koirahierontaluento ja olin onnistunut pääsemään kuunteluoppilaaksi. Nyt on taas tietoa kasassa ja paperilla asti. Olen varma ainakin siitä, että kuunteluoppilaana sain kirjoitettua muistiin enemmän kuin olisin voinut kirjoittaa, jos olisin ollut tilaisuudessa koiran kanssa.

Eilen taas oli Mirun aika mennä sterilisaatioon Jussi Hyvöselle (Joen eläinlääkäriasema). Jussihan on leikannut Netan ja Vilkunkin ja laumamme koirat käyvät aina Jussilla rokotuksilla. Tullessani eilen koulusta Miru oli jo kotona ja heilautti minulle häntää kerran tai pari. Muutenkin se lähinnä oli yhdessä paikassa, kunnes alkoi jo liikkua enemmän. Tänään Miru onkin jo selvästi ollut kiinnostunut ruuasta, joten kivut eivät nähtävästi ainakaan kovin paljoa enää paina.

Launtain jälkeen olen näperrellyt erilaisia juttuja Netan motivointiin ja näistä projekteista on tässä alla kuvia. Ankkalelu sai narulelukohtalon ja nyt sen kaulaa koristaa komea matonkudeköysi. Lisäksi tein viisi namipussia, jotka voi köyttää Netan leluihin D-lenkistä, sekä kaksi namipussia kahdella D-lenkillä. Kahden D-lenkin namipussit saa tukevammin leluihin kiinni ja toinen onkin rottalelussa kiinni. Ei enää sukkaviritelmiä! Lisäksi tein klipsikiinnityksen naksuttimeen, jospa se ei enää katoilisi, jos sen pistää kiinni treeniliiviin. Korjasin jopa vanhan shelttikassin (eihän se odottanutkaan korjausta kuin pari vuotta...) ja ylensin sen treenikassiksi. Treenikuulumisia onkin luvassa huomenna.
Ei kommentteja

Lähetä kommentti