sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Vastaukset #3

Vastauspostauksen viimeinen osa, olkaapa hyvät!

Mitkä on teidän harrastustavoitteenne?
Meillä ei ole mitään kovin suuria tavoitteita. Agilityssä olisi tarkoitus saada kepit kuntoon ja päästä kisailemaan. Tärkeää olisi myös saada lisää varmuutta niin koiralle kuin ohjaajalle... Ehkä suurin tavoite onkin itsensä voittaminen. Ja jos muita lajeja mietitään, olisi kiva saada ruoskittua itsensä tekemään töitä tokoliikkeiden eteen.

Millä kameralla kuvaat?
Pääsääntöisesti kamerana on minua uskollisesti jo kolmen vuoden ajan palvellut Olympus E-420, putkina Olympus Digital 14-42mm 1:35-5.6 ja Olympus Digital 40-150mm 1:4-5.6. Videot kuvaan pokkarilla (Olympus µ Tough 8010).

Kuinka usein treenaat Netan kanssa?
Meillä on kerran viikossa agilityn ryhmätreenit. Tämän lisäksi saatetaan käydä joskus vapaavuorolla treenaamassa ja varsinkin nyt keväällä on tarkoitus käydä useammin vapaavuorolla. Muita juttuja treenaillaan lähinnä silloin, kun minulla on intoa tai jos saadaan sovittua treenit.

Mistä Netta pitää kaikista eniten?
Minusta, Mirusta ja Vilkusta sekä muusta perheestä? Vaiko herkuista? Paha sanoa, kun ei ihan kaikissa asioissa pääse tuon nelijalkaisen pään sisään.


Onko agilityn suhteen tavoitteita, vai harrasteletteko omaksi iloksi?
Ei ole mitään suurempia tavoitteita. Kepit kuntoon ja ehkä muutamat kisat sekä möllit. Mitä nyt tänä vuonna ehditään, tämän vuoden jälkeen tuskin voidaan enää jatkaa. Silloin tulee erinäisiä muutoksia, kuten toivottavasti opiskelemaan lähteminen, enkä tiedä, miten asiat järjestyisivät uudella paikkakunnalla.

Kuinka kiinnostunut Netta on agilitystä?
Mielestäni sopivan, mutta asiaan vaikuttavat melko paljon myös olosuhteet.

Onko Nettaa helppo motivoida?
On ja ei ole. Netta palkkaantuu lähinnä nameista ja nekin tuovat välillä oman haasteensa. Motivointi on myös aika haastavaa, koska Netta reagoi todella herkästi esimerkiksi omaan jännitykseeni.

Onko sillä jotain ihmeellisiä tapoja joita se tietyissä tilanteissa tekee?
Pesun jälkeen Netan on pakko juosta ympäri taloa. Normaalioloissa se taas menee välillä isän ja äidin sängylle kierimään ilman mitään syytä. Lisäksi Netta nukkuu joskus olohuoneen pöydällä...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti