perjantai 4. huhtikuuta 2014

Vapaavuoroilua

Eilen tosiaan käytiin Netan kanssa vapaavuorolla treenaamassa, mutta en vielä eilen ehtinyt lisätä videota YouTubeen. Tällä kertaa lämmittelylenkillä ei ollut ohituksissa ongelmaa, joten ehkä se oli vain ohimenevä juttu. Toivotaan niin ainakin.

Ekaksi otettiin keppejä, taas kaksi ohjuria molemmissa päissä. Sittenpä rataa. Tällä kertaa sentään muistin palkata Nettaa useammin, varsinkin kun itse aiheutin noin räikeästi virheitä. Selkeästi ohjaan mm. A:lta suoraan hypylle ja hei, sen pitikin olla kierto, oho oho. Aluksi muuten vielä unohdin miten rata menikään, hups... Yksi putki ei nyt videolle näy, yksin treenatessa kun ei kaikkea videolle voi saada. Musta putki taas oli jännä juttu.

Keinu, pitihän sitä taas ottaa! Enää ei ollut niin jännää kuin maaliskuun alussa, jolloin Netta taisi pari kertaa hypätä kesken pois keinulta. Yksi moka ei nyt ole videolla, Netta nimittäin meni keinulle vähän sivusta ja ehdin melkein kieltää sitä, mutta annoin kuitenkin mennä keinun. Ei näin, tyhmä minä...

Sittenpä kepit taas, yksi ohjuri molemmissa päissä. Eka kerta meni muuten hyvin, mutta Netta skippasi vikan välin ja ennätin tietysti kehua sitä liian aikaisin.. Vauhti oli hitaampi, jatkossa pitää ottaa keppitreenit vapaavuorolla aina treenien alkuun. Niin, ja välillä palkka oli putken päässä (keppien jälkeen oli radalla musta putki). Loppuun otettiin vielä puomia ja A:ta, olin vain sopivasti unohtanut naksuttimen kotiin.

Lisädraamaa aiheutin itselleni, kun luulin hukanneeni kännykän. Ei ollut kassissa tai treeniliivin taskussa, eikä edes hallilla, kun kävin siellä kurkkaamassa. Sitten se löytyikin housujen taskusta.. Erinomaista hajamielisyyttä! Eilen illalla käytiin muistaakseni vajaan neljän kilometrin lenkki ja tänään päivällä lenkille tuli pituutta kai n. 4,7 kilometrin verran. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti