keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Koiran kunto kestää, ohjaajan ei

Sellaiset treenit takana siis. Juoksemista. Tällä kertaa on ratapiirroskin! Ohjureita oli siis poissa keskeltä samaan malliin kuin mistä oli kuva edellisessä agilitypostauksessa, laiskana en nyt jaksa etsiä kyseistä kuvaa. Ja kontaktiesteitäkin radalla, jes!


Elikkäs. Omia kämmejä part tuhat ja miljoona. Ja niin meni koira putkeen niin että hujahti. Kaikkia en edes jaksa luetella, kyllä ne videolta näkyvät, jos jotakuta kiinnostaa. Minullahan tässä on eniten opettavaa. Jos Netta olisi nopeampi, olisin vain enemmän pulassa. No joo. Puomi ei ollut nyt aivan hirvittävä Netan mielestä. A-este oli kaikkien koirien mielestä putkea kiinnostavampi. 

Kepitkin menivät minun makuuni mukavasti ja tokalla kerralla alkoi olla vauhtiakin. Muutenkin toka kerta meni vähän paremmin. Tokan ja kolmannen kerran välissä oli enemmän taukoa. (Voitte muuten vain uskoa millaista on mennä heti uudestaan radalla ekan kokeilun jälkeen ja hädin tuskin ehtii vetää henkeä ja hörpätä vettä. Netalle ei muuten aina vesi treeneissä meinaa jostain syystä maistua.) 

Saanko hakata päätäni seinään? Miksi, miksi, MIKSI on niin vaikeaa uskoa, että pitää lopettaa onnistuneeseen suoritukseen?! Ja mikä ihmeen päähänpisto oli taas vähentää ohjureita? Kämmäilyähän sekin vain tiesi. Aivan liikaa kämmäilyä ja kaikki omasta hölmöydestäni. Jatkossa pitää muistaa lopettaa onnistuneeseen suoritukseen, vaikka kuinka tekisi mieli edetä. Maltti on valttia... Ihan hyvin ne kepit olisi voinut skipata. Jälkiviisautta, hiphei!

Se siitä minun hölmöilystäni, lisätään vaan alati kasvavaan muistilistaan edellä mainitut asiat. Kepeistä Netta näköjään paineistui ja sama tokalla kertaa rataa tehdessä nelosesteen jälkeen, kun taisin turhan painokkaasti sanoa: "Tässä!" tai jotain. Ja tämä siksi, että Netta ekalla kerralla meni putkelle. Show must go on. Kontaktit voivat jakaa mielipiteitä, mutta tämä on ja pysyy. Selvästi Netta muutenkin hämmentyy, jos minä pysähdyn. Tässä oli ehkä kaikki, mitä minun piti näistä treeneistä sanoa.


HUOM! Jos blogeissanne näkyy liikenteen lähteenä Vampirestat tai muuta vastaavaa, älkää klikatko itseänne niille sivuille, koska sieltä voi mahdollisesti tulla virus. Lisää asiasta oheisessa linkissä (http://www.villesdesign.fi/2013/09/vampirestat-yrittaa-imaista-blogistani.html). Netankin blogissa on juurikin kyseinen Vampirestat ja varmaan muitakin liikenteen lähteenä, mutta onneksi en ole klikkaillut mitään epämääräisyyksiä auki.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti