lauantai 19. lokakuuta 2013

Silloin kun ensilumi taivaassa synnytetty maahan tuli

Eilen aamulla päästin Netan ulos. Kappas, lunta. Maa oli valkoinen ja lunta tuli lisää. Kyllähän lunta tuli vähän jo torstaina, mutta silloin se ei niinkään vielä jäänyt maahan. Eilen kävin äidin ja koirien kanssa lenkillä. Mirua ei lumi/räntä juurikaan miellyttänyt. Netta yritti aluksi turhaan saada Mirun mukaan leikkeihinsä, mutta kesti jonkin aikaa ennen kuin Miru suvaitsi leikkiä. Tämän postauksen lopussa on sitten muutama lumilenkkikuva eiliseltä.

Tänä aamuna auton ovet eivät meinannet aueta. Mirun kanssa otettiin suunta kohti Joensuuta ja pienimuotoista collielenkkiä. Kotoa lähtiessä Miru ei edes olisi halunnut hypätä autoon, mutta kummasti paluumatkalle lähdettäessä autokin alkoi vaikuttaa kiinnostavalta. Lenkki meni nätisti ja Mirukin käyttäytyi hyvin ja tuli luokse kutsuttaessa. Uroskoirille Miru vähän ärähteli. 

Tiedä sitten onko Mirulla tulossa juoksut. Viimeksihän niitä odoteltiin puoli vuotta, kun oltiin näkevinämme merkkejä. Just joo. Ekat juoksut Mirulla oli huhtikuussa 2011 ja tokat helmikuussa 2012. Kolmannetkin olivat, mutta en muista missä välissä. Joskus talvella kuitenkin, joten ei juoksujen alkaminen ole aivan mahdoton ajatus.

Vanhasta postausäänestyksestä on jo toteutettu Miru-postaus. Vilkusta vielä jotain ja Netan matkustamisesta, sekä äänestyksen voittanut Netan päivä, josta yritän ensi viikolla saada aikaan kuvapostauksen. Sivupalkissa on uusi postausaiheäänestys. Jos voittaja on kuvapostaus, kysyn täällä blogissa, millaisia kuvia siinä halutaan nähdä. Jos ohje, kysyn, millainen. Ja jos mielipidepostaus, mistä asiasta. Ja miksei uudesta tarvikepostauksestakin voisi kysyä, mutta palataan asiaan kun sen aika on.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti