sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Mätsärisunnuntai + äänestyksen voittaja sekä ohjevaihtoehdot

Tänään kävimme Netan kanssa Pärnävaaralla Joan järjestämässä mätsärissä. Matkaseuranamme oli Calle-lagotto. Calle oli itse asiassa myös parimme, sillä ilmoittauduimme heti Callen jälkeen ja molemmat koirat olivat aikuisissa.

Parikehässä saimme sinisen nauhan ja ennen nauhakehää Netta saikin vähän tehdä temppuja. Nameiksi nauhakehään saimme broilerinsydämiä ja niistä Netta tykkäsi (tosin mistäpä se ei tykkäisi?). Nauhakehässä ei tällä kertaa sijoitusta tullut. Netta oli ehkä vähän vaisu ja liikahteli paikallaan, kun piti seistä. Hyvää halliharjoitusta ainakin äänten ja muidenkin juttujen osalta. Tiputtiin viimeisinä pois.

Postausvaihtoehtoäänestyksen voittajaksi tuli jokin ohje kahdeksalla äänellä (40%). Toiseksi tuli tarvikepostaus kuudella äänellä (30%). Jaetulla kolmossijalla olivat mielipidepostaus ja kuvapostaus, kummallakin oli kolme ääntä (15%). Ja koska ohje selvisi voittajaksi, ovat vuorossa ohjevaihtoehdot. 

OHJEVAIHTOEHDOT

Heti aluksi linkki ekaan tekemääni ohjeeseen (näyttelyhihna) http://nettastage.blogspot.fi/2013/06/ohje-nain-teet-nayttelyhihnan.htm

Pahoittelen hiukan vaihtoehtoja. Laitoin vain sellaisia, joihin minulla on materiaalit tai joiden materiaalien hankkiminen ei vaadi paljoa. Näillä kuitenkin mennään. Jos aiheeksi valikoituu jokin, johon olen muualta saanut inspiraatiota (lähinnä kutistemuovikoru sekä tavallaan tietysti myös huomiohuivi), mainitsen siitä luonnollisesti. Äänestys on sivupalkissa ja äänestysaikaa on viikon verran. Siitä vain äänestämään :)



VAIHTOEHDOT

1. Puolikuristava panta 1 (kolme D-lenkkiä kurraosassa)
2. Puolikuristava panta 2 (erilainen kurraosa kuin edellisessä)
3. Puolikuristava panta 3 (ketjukurra)
4. Lasipurkki koiran kuvalla
5. Aktivointipeli
6. Huomiohuivi
7. Kutistemuovikorut

2 kommenttia