perjantai 11. lokakuuta 2013

Täällä taas

Nyt on omistaja kotiutunut Berliniistä ja päästään taas bloggaamisen makuun varsinkin, kun edessä on syysloma. Sanomattakin on selvää, että Netta ei ole tehnyt mitään erikoisempaa sillä välin, kun Saksassa nyt olin. Treenit jäivät väliin ja samoin Mirun osalta collieiden tokoilut.

Ollessani Berliinissä sähköpostiini kolahti viesti Kenneliitosta, liitteenä oli lausunto lonkista ja kyynäristä. Tulokset ovat myös KoiraNetissä. Lonkat ovat C/B ja kyynärät 0/0. Enää on odoteltavana vain selkälausunto, Netan polvethan ovat 0/0, sydämessä ei sivuääniä ja silmissä CRD.

Nerokkaasti olin valmistautunut soittamaan tänään Kennelliittoon kysyäkseni tuosta C:n lonkasta, mutta sitten huomasin, että puhelinaika onkin keskiviikkoisin. Siispä keskiviikkona puhelin kouraan. Kuulemma C:n ei pitäisi vaikuttaa koiran elämään mitenkään, mutta varmistan asian nyt kuitenkin kunhan se vain onnistuu.

Huomenna onkin jo Vappu Alatalon motivointikoulutus. Aikataulullissa vuoromme on aika myöhään ja koska aamulla on kaikille yhteinen luento, täytyy varmaan tehdä niin, että käyn hakemassa Netan kotoa vasta myöhemmin, ettei se joudu odottelemaan autossa. Sunnuntaina on sitten vielä Vappu Alatalon luento. 

Pitää vähän katsoa, mitä leluja haalin Netalle huomiselle mukaan. Leluja nyt riittää, mutta Netta ei erityisemmin leikkimisestä välitä. No, namejakin mukaan reilusti. Tarpeeseen se koulutus ainakin tulee. Nähtäväksi jää, tehdäänkö lomalla mitään erikoista. Koiratapahtumia ei ainakaan ole tiedossa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti