torstai 31. lokakuuta 2013

Netan päivä 30.10.2013

Nyt Netan päivä -postausta eiliseltä. Kuvia ei ole hirvittävää määrää ottaen huomioon valon määrän ja sen, ettei sisällä oikein huvita kuvata.

Netan päivä 30.10.2013

Aamulla heräsin itse joskus vartin yli kuuden maissa, vaikka herätys oli myöhemmin, enkä viitsinyt enää jäädä nukkumaan. Netta nukkui omassa pedissään, mutta jossain välissä se alkoi tapansa mukaan haluta toiselle puolelle. Yleensä kun isä käy aamulla hakemassa Netan syömään ja lenkille.


Koirat saivat aamuruuan. Netan aamupala-annos on n. 3/4 dl ja ruokana on Jahti&Vahti Kana ja riisi -nappuloita sekä niiden seassa jonkin näytepussin nappuloita.


Laitoin koirille ulkoiluvermeet ja äiti vei koirat aamulenkille. Netta on yleensä aina ensimmäisenä odottamassa lenkkiä, kun valjaita sun muita aletaan laittaa. Peruslenkeillä Netalla on Hurtta Pro -malliston siniset valjaat, jotka on tilattu kolme vuotta sitten Peten koiratarvikkeesta. Heijastimet pelittävät edelleen, vaikka valjaat ovat alkaneet rähjääntyä. Hurtta Lifeguardin turkoosit valjaat ovat odottamassa sitä, että ne muistetaan vaihtaa vanhojen tilalle.


Päivällä koirat olivat keskenään ja siitä ei tietenkään ole kuvia. Kun tultiin iltapäivällä kotiin, isä oli jo kotona ja koirat ulkona tarhassa. Netta tervehti innokkaasti. Ihmisten ruokailun jälkeen koirat saivat iltaruokansa. Netan iltaruoka-annos on n. 1 3/4 dl, jos oikein muistan. Nyt siitä vähennettiin pikkuisen, kun koirat saivat vähän jämiä ja herkkutikkujen paloja.


Ruokailun jälkeen Netta latki vielä vettä. Kaikki koirat saavat vettä myös ruuan sekaan, mutta ruokaa ei turvoteta. Vesijärjestely johtuu siitä, että koirat varmasti muistavat juoda ruokailun ohessa.


Sitten olikin iltalenkin aika. Sama valjas- ja hihnarumba kuin aamullakin.


Iltalenkki tehtiin pellolla. Heinän syömisestä päätellen Netta kuvittelee olevansa lehmä... Varsinainen lammaskoira! 


Loppuillasta ei ole kuvia. Oltiin vain kotona ja ennen nukkumaanmenoa koirat kävivät tarhassa. Iltaisin Netta tykkää ruveta nukkumaan joko omaan petiinsä tai minun sänkyyni. Oikeastaan se nukkuu vähän missä sattuu ilmeisesti mielialasta riippuen.

Tällainen oli melko perinteinen Netan päivä. Ei se tämän erikoisempaa normaaleina päivinä ole. Koetan tehdä tällaisen postauksen joskus toistekin esimerkiksi erikoisempana päivänä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti